Dårligt nyt til Braithwaite

Det ser igen svært ud for Martin Braithwaites ambitioner om at komme på banen for Barcelona, da Messis skade ikke virker så alvorlig

Trods Messis skade er Braithwaites vej til startopstillingen ikke blevet kortere. Her trænder de to sammen efter Braithwaites transfer. Video/redigering: Nikolaj Høier/Mikkel Cramon
Følg Fodbold

I denne uge er Barcelonas trup tilbage på træningsbanen igen, men det har også resulteret i, at klubbens absolut største stjerne, Lionel Messi, er blevet ramt af en skade. Det skabte i første omgang tvivl om, hvorvidt han kunne blive klar til deres kommende kamp mod Mallorca.

Derfor ville vejen til spilletid for den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite blive kortere, men nu ser det ud til, at vejen er ligeså lang som før. Skaden virker nemlig ikke til at være så voldsom.

Det skriver den catalanske storklub på dens officielle hjemmeside.

En fit Lionel Messi kan skubbe Martin Braithwaite ud på bænken. Foto: Ritzau Scanpix
En fit Lionel Messi kan skubbe Martin Braithwaite ud på bænken. Foto: Ritzau Scanpix
 

- Barca-kaptajn Lionel Messi har en mindre skade i højre lårmuskel, og han træner for sig selv. Her laver han specifikke øvelser, så han undgår at tage unødvendige risici med blot otte dage til Barcelona skal spille kamp igen, skriver klubben og fortsætter:

- Han skulle gerne være klar til at være sammen med resten af holdet om et par dages tid, lyder det fra de spanske mestre.

Sådan gik det galt: Dokument afslører: FCK i stor corona-bommert

Dermed ser det ud til, at den argentinske verdensstjerne kan nå at få grønt lys til at spille igen, når lårskaden er blevet god igen. Samtidig har Barcelona også fået Luis Suarez klar igen efter sin operation, hvilket giver Barcelona-træner Setien mulighed for at stille op med Messi-Suarez-Griezmann i front.

Barcelona møder Real Mallorca på udebane 13. juni.

Betaler sig fra seks måneders fængsel

Forbløffet over Braithwaite: 'Ingen bedre end mig'

Tyvstarter med skandalekamp

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind