Annonce:
Annonce:

Dansk agent afslører: Sådan sælger man til FC Barcelona

Den danske agent Mikkel Beck har opbygget et godt forhold til FC Barcelona

Annonce:
Følg Fodbold

Christian Eriksen sættes i England i forbindelse med et skifte til Barcelona. Den danske agent Mikkel Beck solgte sidste år Lucas Digne fra Paris SG til den catalanske storklub for langt over 100 millioner kroner, så han ved, hvordan man sælger til Barcelona.

- Hvis du skal sælge til Barcelona, så er mit indtryk, at det i Barcelona ikke er et spørgsmål om, hvad du hedder, men om hvor dygtige spilleren er. Og så er det selvfølgelig også en fordel med et godt forhold til klubben, siger Beck til Ekstra Bladet.

Se alle kasserne fra El Clásico øverst i artiklen

Og den danske agent har et godt forhold til klubben, som han senest besøgte i onsdags i forbindelse med Juventus-kampen.

- Bortset fra præsidenten, så kender jeg de fleste i klubben, og det er ekstremt sympatiske mennesker. Jeg glæder mig altid til at komme på besøg dernede, siger Beck.

Annonce:

Det har kostet meget tid at opbygge det godt forhold.

- Jeg har fået de gode kontakter til Barcelona, fordi jeg har rejst meget i min tid som agent. Jeg har gjort rigtig meget ud af at netværke med klubberne, siger Beck.

- Og så er det en fordel, at jeg selv snakker spansk, for i de spanske klubber er der ikke mange, der taler godt engelsk, siger Beck, der aldrig selv har spillet i Spanien, men lærte sproget, da han spillede sammen med en argentiner i Lille.

- Og så er jeg kommet godt ind på Barcelona i kraft af de gode spillere, jeg har haft gennem årene, siger Beck.

15426250.jpg
Selvom han har et godt forhold til Barcelona, så ser han sig dog ikke som en del af inderkreds af agenter, der sælger spillere til Barcelona.

- Nu er jeg jo ikke bare en agent, der laver handler med Barcelona. Det gælder jo om at have spillere, der er dygtige nok til, at du kan tilbyde dem til Barcelona, siger Beck.

Annonce:

I Real Madrid har det ellers været sådan, at det stort set kun har været super-agenten Jorge Mendes, der har solgt spillere til klubben.

- Mendes har siddet tungt på markedet gennem nogle år, men jeg fornemmer, at hans tilknytning er mindre nu. Han havde et stærkt forhold til klubben, da Mourinho var i klubben, og de udover Ronaldo og Pepe også havde Di Maria og Carvalho, siger Beck.

- André Gomes i Barcelona var ikke decideret hans spiller, men han hjalp lidt til som mellemmand med ham og Alcacar, siger Beck.

Beck forklarer, at Barcelona generelt er en klub, der holder kortene ekstremt tæt til kroppen.

- De er kun på markedet efter de allerbedste, fordi de har rigtig gode spillere i forvejen og skal finde nogen, der kan gøre dem endnu bedre, siger Beck.

I tilfældet Lucas Digne var det en lang flirt, der endte ud i en kontrakt.

Annonce:

- Jeg kendte folkene i Barcelona ekstremt godt, og vi havde været i dialog i lang tid. Det var egentlig en tilfældighed, at han ikke skiftede til Barcelona lang tid før, for de havde vist interesse, siden han var 15-16 år, siger Beck.

Mikkel Beck fortæller, at han har et godt forhold til både sportsdirektør, chefscout og flere af de øvrige i Barcelonas ledelse.

- Det har taget mange år at bygge min agent-virksomhed op. Det var sjovt at arbejde med 15-16-årige spillere, men det er nu med de store klubber, at arbejdet er rigtig sjovt.

Messi stjæler billedet i El Clásico – Se Ronaldos opgivende reaktion:

Hemmelige dokumenter: Brøndbys millioner ryger til agent i Luxembourg

Nu taler Zlatan om chok-skaden: Sådan er min fremtid

Her er de nu: 10 spillere, der blev udråbt som den nye Messi

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: