Dansk landsholdsspiller millimeter fra La Liga-klub

Der mangler kun de sidste småting mellem franske Evian og spanske Celta Vigo før Daniel Wass skriver under, siger spaniernes sportsdirektør Miguel Torrecilla

Daniel Wass er snublende nær kontrakt med Celta Vigo. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Wass er snublende nær kontrakt med Celta Vigo. (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Wass har bestået lægetjekket i spanske Celta Vigo, og der mangler kun de allersidste formaliteter før den danske landsholdsspiller skifter sin franske klub Evian ud med Michael Krohn-Dehlis tidligere klub.

Det bekræfter spaniernes sportsdirektør til det lokale medie La Voz Galicia.

- Der er kun et enkelt, lille stridspunkt tilbage i forhandlingerne med Evian, som vi arbejder på at få løst. Spilleren (Daniel Wass, red.) har allerede besøgt vores by, han har bestået lægetjekket og vi er meget optimistiske i forhold til at få de sidste detaljer på plads med Evian, siger Miguel Torrecilla.

Bayern München bekræftede onsdag, at Pierre-Emile Højberg spiller for klubben i den kommende sæson. Det fejrede han i meget afslappet positur sammen med Yussuf Poulsen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Verdens bedste dag at være landsholdsspiller

Ifølge den spanske avis' oplysninger tog Wass til Vigo torsdag, og fredag besøgte han klubben for at skrive under på en kontrakt for de kommende sæsoner.

Avisen mener at vide, at Daniel Wass vil blive officielt præsenteret den kommende mandag, og at overgangssummen ligger lige over 20 millioner kroner. 

Daniel Wass (th.) er angiveligt udset til at løfte danskerarven i Celta Vigo. (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Medier enige: Dansker afløser Krohn-Dehli i Celta

Krohnens afløser
I Celta Vigo er han udset til at udfylde tomrummet, efter hans landsholdskollega Michael Krohn Dehli, der forlader klubben denne sommer til fordel for Sevilla.

- Han er en meget alsidig midtbanespiller, der kan tage over efter Michael Krohn-Dehli , siger Torrecilla.

Daniel Wass har kontrakt med Evian ind til sommeren 2016, men efter klubben rykkede ud af den bedste række, var det ventet, at han ville få løbepas.

3 kommentarer
Vis kommentarer