Dansk stjerne hyldes: - Det kunne ikke være andre

Daniel Wass var lørdag en af hovedarkitekterne bag Valencias sejr over Granada, og danskeren, som selv kom på tavlen, roses i stor stil for sin alsidighed

Foto: Quality Sport Images/Getty Images
Foto: Quality Sport Images/Getty Images
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Daniel Wass møder op med selvtillid, når det danske landshold samles i næste uge.

Valencia-stjernen indtog en hovedrolle for sit spanske mandskab, da det lørdag blev til en 2-0-sejr hjemme over Granada.

Kampens første scoring blev kanoneret i nettet af den alsidige dansker, der tog bolden ned i feltet, inden han i samme bevægelse hakkede den op i nettaget.

Han blev på den måde redningsmand, men i løbet af kampen også altmuligmand. Nok engang. For Wass startede på højre back, men blev siden flyttet op på den centrale midt, og det var her, han virkelig strålede.

Det noterer Valencia-mediet Super Deporte, der vurderer indsatsen så højt, at Wass er kåret til kampens spiller med karakteren 7/10.

Også den store spanske sportsavis Marca har bidt mærke i den tidligere Brøndby-spillers alsidighed som en af de afgørende årsager til Valencias seneste optur.

Ifølge mediet var det derfor ekstra fortjent, at manden, der normalt figurerer som favorabel lappeløsning på flere positioner, slog hul på Granada.

Gæsterne havde ellers holdt stand langt inde i kampen, inden Wass viste vejen med små tyve minutter tilbage.

- Daniel Wass fik den hæder, han fortjente. Den danske midtbanespiller optrådte som redningsmand. Det kunne ikke være andre end Valencias altmuligmand, lyder det i Marca.

Med sejren rykker Valencia op på 7. pladsen i La Liga. Holdet har 20 point efter 13 kampe, og der et hul på fem point op til Barcelona og Real Madrid på første- og andenpladsen. De to storhold har dog spillet en kamp færre.

KKK-hætter og hagekors: Berygtede hooligans i Danmark

Debriefing fra USA: Usikkerhed om Haas-fremtid

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+