Annonce:
Annonce:

Dansk stjerne om hård periode: Jeg har været meget alene

Sevilla-teknikeren spillede stort set hele kampen mod Real Madrid søndag - et længe ventet øjeblik, fortæller han nu

Annonce:
Følg Fodbold

Han har kæmpet, ventet, knoklet og ventet endnu mere i langt over et år.

Søndag aften var ventetiden så endelig overstået for Michael Krohn-Dehli, da han efter 382 lange dages skadesfravær gjorde comeback som professionel fodboldspiller i Sevillas udekamp mod Real Madrid.

Den tidligere Brøndby-spiller var med fra start og spillede stort set hele kampen, som Sevilla ganske vist tabte 4-1 til mesterskabsaspiranterne.

Men det kunne ikke tage glæden over at være tilbage fra danskeren.

- Selvfølgelig var jeg meget glad efter at have gået et helt år uden at spille, det var en meget svær kamp at gøre comeback i, men jeg er glad, sagde han ifølge klubbens hjemmeside søndag aften.

Han har ikke været på banen siden april 2016 og har siden bøvlet med to knæskader.

Men 33-årige Krohn-Dehli er klar igen.

Annonce:

- Jeg var helt sikker på, at jeg var klar til at spille. Jeg havde ingen grund til ikke at have den tro. Jeg har trænet med truppen i to måneder nu, så jeg var klar, sagde han.

Real mod Sevilla1.jpg 

- Det gik rigtig godt fysisk, og det er godt at slutte sæsonen på denne måde, sagde han utvivlsomt om sin egen fysik - og ikke resultatmæssigt.

- Jeg har været meget alene, gennemgået to operationer og arbejdet stenhårdt. Men i dag har jeg set, at det var det hele værd, sagde han.

Han blev første gang skadet i Europa League-semifinalen sidste sæson mod ukrainske Shakhtar Donetsk. Her var meldingen, at han ville være ude i syv-otte måneder med en brækket knæskal. Siden måtte han gennem en operation efter at have beskadiget menisken i det andet knæ, hvilket udsatte comebacket yderligere.

Selve opgøret søndag var noget af en skuffelse for den sydspanske klub, der var kommet til Bernabéu i Madrid i håbet om at kunne drille stormagten.

Annonce:

To hurtige scoringer i kampens første fjerdelel af Nacho og Cristiano Ronaldo spolerede det. Stevan Jovetic' reducering kort inde i 2. halvleg gav fornyet håb, men endnu en kasse (selvfølgelig) af Ronaldo samt Toni Kroos efter henholdsvis 78 og 84 minutter lukkede den forestilling.

Dermed døde håbet om en direkte plads i næste sæsons Champions League også. Den går i stedet til Atlético Madrid. Sevilla er dog sikker på fjerdepladsen i ligaen, hvilket giver adgang til kvalifikationen til mesterholdsturneringen.

Michael Krohn-Dehli har kontrakt med Sevilla FC til 30. juni i år. Han har været i klubben i to sæsoner og var en voldsomt populær skikkelse i sin første sæson efter skiftet fra Celta Vigo.

Den 170 centimeter høje kantspiller er noteret for 56 A-landskampe for Danmark.

Real tæt på titlen efter sejr over Sevilla

Sevilla snydt så det driver af Real-stjernen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: