De Gea tvinges til at underskrive ny United-kontrakt

Transfer-vinduets store hovedperson David De Gea bliver med al sandsynlighed nødt til at forlænge med United for at få lov til at spille for Louis van Gaal igen

Det bliver betegnet som den mest skandaløse transfer-saga i mange år: David De Geas mislykkede skifte til Real Madrid fra Manchester United.

Hele sommeren har det ellers været helt klart: Real Madrid ville have De Gea, spanieren ønskede at komme til Madrid, og Manchester United var villig til at sælge til den rette pris.

På trods af at skiftet nærmest var givet, ventede de to klubber med at forhandle om De Gea til den sidste transferdag - mandag den 31. august.Det endte med, at transferen faldt til jorden, da det spanske fodboldforbund angiveligt først modtog De Geas kontrakt 00.28 - næsten en halv time for sent.

Se også: United har omstridte de Gea med i Champions League-trup

Og på trods af Real Madrids dominans i spansk fodbold, fik madrilenerne ikke dispensation til skiftet af de høje herrer.

Det betød, at De Geas transfer faldt til jorden, og det gjorde Keylor Navas' også, der ellers var på vej den anden vej.

Ingen af klubberne tog ansvar for det kæmpe koks. I stedet skød Real Madrid med skarpt mod englænderne og beskyldte dem for at forhale forhandlingerne, mens United mente, at spanierne selv var ude om det, da de først bød på De Gea på den sidste transferdag.

Se også: Real Madrid om fadæse: Det var Uniteds skyld

Se også: Nu svarer United igen: I var selv ude om det, Real

Faktum er nu, at De Gea stadig er Manchester United-spiller. Den spanske målmand har dog ikke spillet for sin klub denne sæson, da Uniteds kontroversielle manager, Louis van Gaal, valgte at droppe ham på grund af transfer-postyret.

Spørgsmålet nu er, om De Gea får lov til at stå for de rød-blusede igen?

De spanske medier spekulerer nemlig i, om Van Gaal og United i samarbejde vil presse spanieren til at skrive under på en forlængelse, og truer med ikke at bruge ham igen, hvis han nægter. De Gea kan nemlig forhandle med Real Madrid igen til vinter, hvor han vil være meget billigere - og hvis Real venter til næste sommer, kan den stærke spanier skifte transferfrit.

Ifølge den spanske avis AS har De Geas agent Jorge Mendes allerede været i dialog med United om en forlængelse, da De Gea-lejren er klar over, at den 24-årige keeper igen risikerer at blive fravalgt af Van Gaal, hvis ikke han forlænger. Og det er skidt nyt for den tidligere Atlético-målmand, der har store forhåbninger om at komme med i Spaniens trup til EM i Frankrig næste sommer.

De Gea kan ende med at følge mange af Uniteds kampe fra tribunen, som han har gjort hele denne sæson. (Foto: All Over Press)
De Gea kan ende med at følge mange af Uniteds kampe fra tribunen, som han har gjort hele denne sæson. (Foto: All Over Press)

Ifølge AS har Mendes og Uniteds ledelse allerede mødtes - det skete tirsdag denne uge, hvor den nye kontrakt blev diskuteret.

Det er uvist, hvor lang en eventuel forlængelse bliver, men United er mere end interesseret i at forlænge med De Gea, så de kan få en stor transfersum for ham, når Real Madrid - som ventet - vil prøve at få lokket målmanden til Madrid igen.

Den spanske avis Marca kører samme vinkel i deres avis.

Marca, der følger Real Madrid tæt, mener at vide, at De Gea allerede er blevet tilbudt en ny kontrakt af United - en kontrakt, hvor målmanden vil tjene 18 millioner kroner per sæson. En lukrativ aftale, som ifølge Marca ville være mere værd end den kontrakt, som Real tilbød målmanden.

69 kommentarer
Vis kommentarer