Deler følelsesladet øjeblik: - Har været en lang rejse

Pione Sisto fik søndag tiltrængt succes med sin første scoring siden januar, og den optur har gjort indtryk på den danske dribler

Pione Sisto fik efter en lang måltørke igen vist sig frem som træfsikker i weekenden. Foto: Claus Bonnerup
Pione Sisto fik efter en lang måltørke igen vist sig frem som træfsikker i weekenden. Foto: Claus Bonnerup
Følg Fodbold

Åge Hareide skal snart igen til at kigge mod det nordvestlige Spanien til en by, der dufter af sardiner og fodbold.

Trængslerne er åbenbart slut for Pione Sisto, som efter at have været enten på bænken eller helt ude hos Celta Vigo siden er kommet tilbage i varmen.

Den 24-årige venstrekant valgte at markere 'genopstandelsen' med målet til 1-0, da Celta Vigo for første gang i næsten et år vandt på udebane, da søndagens opgør endte med en 3-1 sejr over Villareal.

At det har været 85 lange dage kan aflæses på den tidligere FCM-spilllers Instagram profil.

Her kan aflæses følgende opslag ved et foto af søndagens mål:

- Følelsesladet øjeblik. Det har været en lang rejse. Det er alt, hvad jeg kan sige lige nu, lyder teksten.

Det var været nogle forfærdelige måneder for Pione Sisto, som efter at have sagt farvel til 'landsmændene', Mathias Jensen, Brentford og Andrew Hjulsager, Oostende, har været 'Palle alene i verden' i den store fiskeriby ved Atlanterhavet.

Da den tidligere manager Fran Escriba ikke kunne se skønheder i danskerens finurlige driblinger, kom en fyreseddel til den nævnte manager som en tidlig julegave.

I hvert fald har afløseren, den tidligere Barcelona U-19 træner Oscar Garcia, som efterfølgende har stået i spidsen for vidt forskellige klubber som Maccabi Tel Aviv, Brighton, Watford, Red Bull Salzburg, Saint Etienne og senest Olympiakos, set på ham med andre øjne.

Pione Sisto fik spilleminutter mod Real madrid. Her er han 'fanget' i en situation med Real Madrids  Alvaro Odriozola (Foto: Ritzau/Scanpix)
Pione Sisto fik spilleminutter mod Real madrid. Her er han 'fanget' i en situation med Real Madrids Alvaro Odriozola (Foto: Ritzau/Scanpix)
 

Den nye manager har afsløret, hvad der blevet gjort for at få den gudsbenådede boldkunstner til at blomstre igen.

- Jeg har ikke brugt vand, men mange ord. Vi har talt meget sammen siden min tiltrædelse, har Oscar Garcia har berettet til flere medier.

Selv om det startede med et ikke uventet nederlag på 4-1 til Messi og Barcelona var Pione Sisto allerede helt høj efter kampen på Camp Nou.

Da skrev han følgende på Instagram:

- Tak for al støtten på min vej tilbage til det, jeg elsker.

Den hilsen, som er blevet slettet med den nye opdatering blev afsluttet med et rødt hjerte.

Det fortæller alt om, hvad Pione Sisto har været igennem ikke bare i dette efterår, men allerede i sidste sæson, hvor han efter VM i Rusland også mistede landsholdspladsen.

Et nej i sommerens transfervinduet til at skifte til en anden spansk klub, Alaves, var ikke den bedste start på 2019/20-sæsonen, hvor Celta Vigo mildest talt er kommet elendigt i gang frister en tilværelse i bunden.

Nu det lysner det for både fodboldholdet fra fiskeribyen og Pione Sisto, som har kontrakt med Celta Vigo indtil sommeren 2021.

Sistos vilde projekt vækker forargelse: - Svær at kontrollere

Medie: Sisto afviste Premier League-oprykkere

Sisto: Derfor sagde jeg nej til KÆMPE tilbud

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU