Den glemte taber i De Gea-farcen: Jeg brød sammen i lufthavnen

Keylor Navas sætter nu endelig ord på sin egen rolle i David de Geas skifte fra Manchester United til Real Madrid

Det hele handlede om David De Geas forestående skifte til Real Madrid.

Den spanske Manchester United-målmand skulle være den nye Galactico hos den spanske kongeklub, og hele sommeren over gik rygtet om, at spanieren var på vej til Madrid.

Men først på den sidste dag i transfervinduet kom der gang i sagerne, da Real Madrid sendte et tilbud af sted til Manchester.

David de Gea må efter al sandsynlighed nappe et halvt år mere i Manchester United. (Foto: AP) Premier League - 1. sep. 2015 - kl. 07:17 Enorm brøler: Derfor falder De Gea-handlen til jorden

Den engelske storklub accepterede modvilligt tilbuddet, og som en del af handlen blev det aftalt, at Real Madrids hidtidige førstemålmand Keylor Navas skulle skifte til United. Men det var som om, at det faktum gled i baggrunden i den store handel.

Som alle ved, mislykkedes det store skifte. De to klubber kan bestemt ikke blive enige om, hvis skyld det kiksede skifte er.

Se også: Van Gaal lovpriser De Gea: Derfor vi gjorde det svært for Real

United har det nok okay med, at skiftet gik i vasken. For David De Gea spiller fortsat i klubben, og han leverede senest en pragtredning i weekendens kamp:

Se fantomredningen nedenfor:

Men den helt store taber i transfer-kollapset blev derfor den costaricanske målmand Keylor Navas. Han måtte blive i Real Madrid, hos en klub der egentlig ikke ønskede ham længere. Og han måtte se sit skifte til Manchester United kikse uden at have nogen som helst indflydelse på situationen.

Der er ingen tvivl om, at det har været en hård tid for målmanden i Madrid - og nu har han for første gang sat ord på sine oplevelser af sit manglende Manchester-skifte.

I et interview med den spansk radiostation Cadena Cope forklarer han, at han brød sammen, da han fandt ud af, at han ikke skulle til England alligevel.

Se også: Dyr dumhed: De Gea kan kræve kæmpe kompensation

- Det var en af de værste dage i mit liv. Jeg græd ikke den dag, men det gjorde jeg, da det hele var afgjort, og jeg var sammen med min kone. Jeg ventede i lufthavnen, uden kufferter. Jeg sad ikke i flyet (til England, red.), men jeg var tæt på.

- Til sidst, efter alt det der skete med mange svære øjeblikke, er vi bare mennesker, og tiden kommer, hvor man bryder sammen, forklarede Navas om hans oplevelser af de Gea-farcen.

Det forventes, at Real Madrid forsøger at hente De Gea igen til januar, og det blev Navas også spurgt til i interviewet.

- Jeg er ikke bekymret for, om Real Madrid forsøger at hente de Gea til vinter eller til sommer. Jeg tror på mine egne evner. Han er en fantastisk målmand med en stor fremtid foran sig, men de bedste er i Real Madrid, og jeg er klar til at tage kampen op og kæmpe mod alle, lyder det.

Navas har også formået at lægge skuffelsen bag sig. Han har endnu ikke lukket mål ind for Real Madrid i den nye sæson, hverken i ligaen eller i Champions League.

15 kommentarer
Vis kommentarer