Derfor har Kjær særlig klausul i sin kontrakt

Simon Kjær har en frikøbsklausul på 300 millioner kroner, og så meget regner Sevilla ikke med, at nogen klubber vil byde på ham

Simon Kjær er dyr, hvis han skal lokkes væk fra Sevilla. Foto: Lars Poulsen
Simon Kjær er dyr, hvis han skal lokkes væk fra Sevilla. Foto: Lars Poulsen

Senest er det kommet frem, at den danske landsholdsanfører Simon Kjær for et år siden var på ønskelisten i AC Milan. Dog valgte midterforsvareren i stedet at tage til spanske Sevilla, og der bliver han givetvis.

Et godt VM i Rusland med Danmark har dog ført til, at spekulationerne omkring spillerens fremtid har fået mere benzin på. Her er det italienske og ranske klubber som AC Milan, Marseille og Lyon, der bliver nævnt som gode bud på en ny klub.

Hvis det skulle blive til noget, så vil Kjær blive en meget dyr spiller. Prisen ligger nemlig på de 300 millioner kroner, som hans frikøbsklausul lyder på, som klart vil gøre ham til den dyreste dansker nogensinde.

Det melder den spanske sportsavis Marca.

Den pris er Sevilla helt sikre på er nok til, at de kan holde bejlere fra at gøre noget med den 29-årige forsvarsspiller, der blev købt for omkring 100 millioner kroner for et år siden.

Tidligere i karrieren har Simon Kjær blandt andet spillet for FC Midtjylland, Roma og Lille.

Simon Kjær kan være på vej tilbage til Italien. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Eftertragtet af storklub: Simon Kjær-agent indrømmer interesse

Malcom kysser Barcelona-logoet, men handlen kan ende i retten. Foto: AP Spansk fodbold Beskidt spil om Barça-skifte - nu truer de med retssag!

Julian Nagelsmann sagde pænt nej tak til Real Madrid. Foto: AP Spansk fodbold Træner sagde nej til Real Madrid: - Vil ikke til udlandet

40 kommentarer
Vis kommentarer