Desperate Coutinho: Betalte selv stor sum for Barca-skifte

Coutinho lod til at være meget klar på et skifte til den spanske storklub Barcelona, og derfor betalte han selv en pæn andel for at komme til Spanien

Coutinho betalte angiveligt 75 millioner kroner af egen lomme. Foto: Alloverpress
Coutinho betalte angiveligt 75 millioner kroner af egen lomme. Foto: Alloverpress

I over et halvt år svirrede rygterne om, at Philippe Coutinho skulle skifte fra Premier League-klubben Liverpool til spanske Barcelona, og lørdag blev den brasilianske offensivspiller præsenteret i den catalanske klub.

Det skulle angiveligt have været til en aftale på godt 1,2 milliarder kroner, og her er det nu kommet frem, at Coutinho selv stod for at betale omkring 75 millioner af dem selv for at sikre sig, at handlen ville gå igennem.

Det skriver den spanske sportsavis Mundo Deportivo.

Prisen på de 1,2 milliarder kroner er samtidig den dyreste handel, som en spansk klub nogensinde har købt for. Dog skulle en del af dette beløb være betinget af diverse bonusordninger.

Coutinho er endvidere blevet udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2022, som vil betyde, at den nu tidligere Liverpool-spiller kan være på Camp Nou frem til han er 31 år gammel. Endvidere har han fået en frikøbsklausul i kontrakten som lyder på godt tre milliarder kroner, som nok skulle holde selv PSG væk.

Liverpool-manager Jürgen Klopp i forbindelse med salget af Coutinho forklaret, at man gjorde alt, hvad man kunne for at holde på stjernespilleren.

- Jeg kan fortælles Liverpools fans, at vi som klub har gjort alt for at overbevise Philippe om, at det at blive i Liverpool var lige så attraktivt som at flytte til Spanien. Men han er 100% sikker på hans - og hans families - fremtid tilhører Barcelona. Det er hans drøm, og jeg er overbevist om, at vi ikke længere kan ændre hans mening, lød det fra Klopp.

Philippe Coutinho bliver endeligt præsenteret i Barcelona mandag.

Efter Liverpools milliard-salg: Her skal millionerne rulle

Skuffet Klopp afslører: Coutinho desperat efter Barca-skifte

Svimlende summer: Her er Coutinhos frikøbsklausul