Annonce:
Annonce:

Desperate Real i målkrise: Nu jagter de Zlatan!

Kriseramte Real Madrid mangler mål, og derfor jagter storklubben det 37-årige fænomen Zlatan Ibrahimovic

Annonce:
Følg Fodbold

Real Madrid befinder sig i en gigantisk krise, og sidste sæsons Champions League-vindere har, med sine fem kampe uden sejr, ikke oplevet en dårligere stime af resultater siden 2009.

Rygterne er derfor også løbet hurtigt omkring cheftræner Julen Lopeteguis nært forestående fyring. Men det er ikke kun på trænerbænken, der florerer rygter om udskiftning. Også i madrilenernes angreb skal der ske noget.

Kæmpe krise i Real Madrid: - Han er 'dead man walking'

Siden Cristiano Ronaldo forlod kongeklubben i sommer, har det knebet gevaldigt med at finde vej til netmaskerne for Benzema, Bale og co., og derfor er der en rutineret forstærkning på vej - og en meget navnkundig én af slagsen.

Selveste Zlatan Ibrahimovic står nemlig øverst på blokken over Reals ønskede angrebsforstækninger. I hvert fald hvis man skal tro radiostationen Cadena COPE.

Annonce:

Inden man slår rygtet helt hen som blot en tidlig indledning på vinterens 'Silly Season', så skal det nævnes, at det er den normalt velinformerede journalist Manolo Lama, der bringer historien om linket mellem Real Madrid og 37-årige Zlatan Ibrahimovic, der slår sine folder i den amerikanske MLS hos LA Galaxy.

Manolo Lama har næsten 500.000 følgere på Twitter, og den spanske journalist plejer at være særdeles godt informeret om tingenes tilstand i Real Madrid.

Real Madrids målkrise er blevet udstillet denne sæson, og holdet slog en grim rekord, da det ikke lykkedes at score i otte timer og et minut. Marcelo brød mønsteret, da han lørdag scorede mod Levante, men det gav ingen point til den hårdt trængte klub, da Levante rejste fra Bernabeu med en sejr på 2-1.

Zlatan Ibrahimovic har ikke glemt, hvordan man scorer mål, og statistikken med 21 scoringer i 25 kampe er ganske imponerende, selv om det er foregået i USA.

Stor guide: Sådan knuser du dine venner i FIFA 19

Værst i 116 år: Real Madrid i kæmpe krise

Barsk anklage: Real Madrid-stjerne stod bag kidnapning

Barcelona-frygt bekræftet: Messi ude på ubestemt tid

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: