Desværre piger: Nu vil Cristiano Ronaldo giftes

Cristiano Ronaldos venner har røbet, at verdens bedste fodboldspiller vil giftes og nu har fået den kommende hustru godkendt af mor

Cristiano Ronaldo med sin søn, mor, to søstre og sin kommende kone. Foto: AP
Cristiano Ronaldo med sin søn, mor, to søstre og sin kommende kone. Foto: AP

Cristiano Ronaldo er den seneste måned to gange blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Også uden for banen har portugiseren tilsyneladende succes. I hvert fald skriver flere store medier med den portugisiske avis Correio da Manha som kilde, at Cristiano Ronaldo nu har afsløret over for venner, at han har fundet kvinden i sit liv og ønsker at blive gift.

Avisen angiver, at et par af fodboldspillerens venner har røbet, at Cristiano Ronaldo vil giftes i sommeren 2018, og den udvalgte er den 21-årige Georgina Rodriguez.

De to har blot været kærester i nogle få måneder, men hun var med på scenen, da Ronaldo blev kåret til verdens bedste, og hun var også med i VIP-rummet, da Real Madrid tidligere på ugen mødte Celta med Daniel Wass og Pione Sisto på holdet.

Ifølge den portugisiske avis skulle brylluppet allerede være godkendt af Ronaldos mor Maria Dolores, og så er det vigtigste jo på plads. Spørgsmålet er så, om ja'et skal gives før eller efter VM-slutrunden i Rusland, der også spilles i sommeren 2018.

Artiklen fortsætter under billederne:

Georgina var med i Zürich, hvor Ronaldo blev kåret til verdens bedste tidligere på måneden. Foto: All Over
Georgina var med i Zürich, hvor Ronaldo blev kåret til verdens bedste tidligere på måneden. Foto: All Over

Ronaldo og Georgina i mere afslappet tøj. Foto: All Over
Ronaldo og Georgina i mere afslappet tøj. Foto: All Over

Se også: Ronaldo sendte flabet stikpille til Barcelona

Se også: Ronaldo gør det igen - kåret til verdens bedste

Cristiano Ronaldo mødte den 21-årige pige ved et arrangement hos modemærket Dolce & Gabbana, og i november var de sammen i Disneyland Paris.

Hun er opvokset i den nordspanske by Jaca tæt ved Pyranæerne, hvor hun gik til dans. Siden tog hun til London for at forbedre sit engelske, og da hun vendte hjem, var det til Madrid for at arbejde i en Gucci-butik.

Fra 2010 var Ronaldos kæreste den russiske model Irina Shayk, men de gik fra hinanden i januar 2015, og siden har hun fundet sammen med Bradley Cooper, og de venter ifølge de seneste meldinger snart barn.

Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har allerede en søn, den 6-årige Cristiano Junior, som har en ukendt mor, hvilket Ronaldo angiveligt skulle have betalt 90 millioner kroner for at holde hemmeligt. Ronaldo fylder 32 år den 5. februar og er altså næste 11 år ældre end sin formentlig kommende kone.

Sport og Spil Eksklusivt: United-stjerner afslører deres første Ronaldo-møde

Se også: Derfor hader så mange Ronaldo

Ronaldos tidligere kæreste Irina Shayk holdt i fem år. Foto: AP
Ronaldos tidligere kæreste Irina Shayk holdt i fem år. Foto: AP

Cristiano Ronaldo viser gerne overkroppen frem - her ved Champions League finalen i 2014. (Foto: AP) Tips og guides Sådan får du en six-pack som Ronaldo

Georgina Rodriguez optræder også på sociale medier:

Ståle Solbakken med en liste over de stærkeste modstandere, han som manager har stået over for. Foto: Bjørn S. Delebekk/VG Sport og Spil Ståle afslører sine ti værste modstandere: Ronaldo kun nummer fem

(Foto: AP) Plus Ronaldos arvtager: Købt for 25 fodbolde - solgt for 260 mio. kr.

Lionel Messi var i juni og juli en tur i det spanske retssystem, hvor han og faderen Jorge fik 21 måneders betinget fængsel for at have kørt millionindtægter i skattely uden om det spanske skattevæsen. Foto: AP Sport og Spil De ekstreme fodboldkontrakter: Hvorfor megalønninger giver mening for Real Madrid

41 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere