Det er bindegalt: Ukendt 18-årig koster 750 mio.

Barcelona har købt den 18-årige midtbanespiller Ludovit Reis og har straks mere end 30-doblet hans markedsværdi

Ludovit Reis præsenterer Barcelona-trøjen. Foto: FC Barcelona
Ludovit Reis præsenterer Barcelona-trøjen. Foto: FC Barcelona

Tidligere på torsdagen blev det officielt, at Barcelona har hentet det 18-årige hollandske midtbanetalent Ludovit Reis til klubben fra Groningen.

U19-landsholdsspilleren skal i første omgang spille på klubbens reservehold, men det betyder ikke, at han ikke vurderes til at have værdi for klubben.

- Spilleren vil have en frikøbsklausul på 750 millioner kroner, skriver Barcelona på deres hjemmeside.

Hermed skulle de være sikre på, at han ikke bliver købt fri lige med det samme. Barcelona melder nemlig selv, at de kun har betalt 24 millioner kroner for spillere, der har fået en tre-årig kontrakt med option på to år mere.

- Jeg har drømt om det her hver nat, og nu er jeg her og har skrevet kontrakt. Jeg vil lære af verdens bedste spillere, og jeg er så glad for at være her, siger Reis til klubbens hjemmeside.

Den unge teenager spillede sin første kamp for Groningen i september 2017 og blev måneden efter den første spiller født i dette årtusinde til at score i den hollandske Eredivisie. Han har samlet spillet 50 kampe for Groningen, hvor også Barcelona-angriberen Luis Suárez tidligere har spillet.

Det forventes, at Reis vil spille med på førsteholdet, når de tager på træningstur til Japan i løbet af sommeren. Deltagelse i Rakuten Cup vil blandt andet byde på kampe mod Chelsea og Vissel Kobe.

Tidligere på sommeren skiftede også den tre-år ældre Ajax-spiller Frenkie de Jong til Barcelona, så Reis med slovakiske forældre er ikke den eneste hollænder i klubben, der angiveligt også er på udkig efter Ajax-forsvareren Matthijs de Ligt.

Ifølge goal.com ønsker Barcelona stadig de Ligt til klubben, men de arbejder lige nu på, hvordan de kan undgå at hæve det bud på 560 millioner kroner, som Ajax i første omgang har afvist.

Se også: Afslører skifte: - Han er ikke tilfreds

Sport og Spil Messis magiske milepæl: Så vild er han

Camp Nou har plads til næsten 100.000 tilskuere. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Undgå at blive flået: Sådan sparer du flere tusinde på fodboldrejsen

Nu træder nye ændringer i kraft, men vi slipper nok ikke for diskussioner som i Champions League-finalen, hvor Sissoko fik dømt et straffespark mod ham. Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Markant lovændring: Her er alle de nye fodboldregler

Liverpool-fansene chikanerede Barcelonas hotel i nat og gik særligt efter Lionel Messi. Foto: JOSEP LAGO/Ritzau Scanpix Champions League - 7. maj. 2019 - kl. 18:04 Politi bekræfter uro: Chikane af Lionel Messi

78 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere