Det glade vanvid: Træner bremser modstanders angreb

Træneren for Cultural Leonesa står muligvis over for en karantæne på 10 dage, efter han stoppede modstanderens kontra-angreb

Cultural Leonesa mødte sidste sæson real Madrid i den spanske pokalturnering. Her fik Zinedine Zidanes søn debut og scorede for det spanske storhold. Foto: Ruben Albarran/REX
Cultural Leonesa mødte sidste sæson real Madrid i den spanske pokalturnering. Her fik Zinedine Zidanes søn debut og scorede for det spanske storhold. Foto: Ruben Albarran/REX
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Der er god mulighed for, at Cultural Leonesas træner, Ruben de la Barrera, må se sit hold fra tribune resten af ​​sæsonen, efter at han blev sendt væk fra bænken under komiske omstændigheder i weekenden.

Men i kampen mellem Cultural Leonesa og Albacete i den næstbedste spanske række, Segunda Division, besluttede klubbens træner at stoppe en Albacete-kontra på sidelinjen, da han stak foden ud og tog bolden, der trillede på sidelinjen.

Ren refleks
De la Barrera, der efterfølgende blev sendt op på tribunen af kampens dommer, Jose Lopez, erklærede efter kampen sin uskyld.

- Det var en instinktiv handling. Jeg troede, at bolden var ude. Jeg talte med dommeren, og forhåbentlig vil hans rapport afspejle, at han tolkede situationen på samme måde som jeg.

Ifølge den lokale avis Diario de Leon kan De la Barrera stå over for et 10 dages karantæne. årsagen er, at den tidligere Leganes træner Enrique Monreal, fik 10 kampes karantæne. da han forhindrede et angreb i løbet af en kamp mod Badajoz i 1999/2000.

Tilfældigvis sad selvsamme Monreal på modstanderens bænk, da han nu har ansvaret for Albacate.

Cultural Leonesa er for øjeblikket en del af nedrykning-kampen, hvor de har tre point op til stregen med netop 10 kampe tilbage. Dermed kan Ruben de la Barrera formentlig ikke få lov at styre holdet resten af sæsonen.

PSG-stjerne fælder Giggs og Bale i VM-test

Rædsomme Caroline-trusler i fokus: Måtte forklare sig på pressemøde

Kan verdens hurtigste spille fodbold? Se Usain Bolt træne med storklub

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+