Det spark glemmer han aldrig: Se fænomenalt Torres-mål i dansk nedtur

Fernando Torres scorede et fantastisk mål, da Atlético Madrid slog Celta Vigo, som gjorde brug af både Pione Sisto og Daniel Wass i nederlaget

Fernando Torres har spillet et hav af ligakampe for Atlético Madrid. Det kan tages helt bogstaveligt, at angriberen ved, hvor målet står på hjemmebanen Estadio Vicente Calderón.

Det understregede den 32-årige målmager endnu en gang, da han søndag scorede et sandt perlemål i 3-2-sejren over Celta Vigo med Pione Sisto i startopstillingen.

Efter gæsternes chokstart med scoring efter fem minutter, viste Torres høj klasse, da han med ryggen til mål og langt udefra i stående position sparkede bolden bag over sig selv og om i det fjerneste målhjørne til 1-1.

Se det fabelagtige mål i tv-klippet øverst i artiklen

Forinden havde Atléticos målmand Miguel Angel Moya underholdt med en håbløs aktion.

Moya, som afløste skadede Jan Oblak, boksede bolden lige ud i hovedet på Celtas Gustavo Cabral. Han skulle blot spænde nakkemusklerne og sende bolden retur i det tomme net til 1-0.

Efter udligningen fik Fernando Torres chancen for at fordoble målscoringen, men sendte sit straffespark på overliggeren. Kort efter brændte Yannick Carrasco en friløber.

I anden halvleg pressede Atlético på for et føringsmål, men stillingen var stadig 1-1, da Daniel Wass kom på banen for Celta efter 64 minutter.

Det skulle vise sig at være en fornuftig disposition, for efter 78 minutter takkede danskeren for tilliden, da på fornem vis assisterede svenske John Guidetti, der scorede til 2-1 for udeholdet.

Atlético Madrid nåede dog på en flot slutspurt at hente alle tre point. Carrasco udlignede efter 86 minutter, og to minutter senere sørgede Antoine Griezmann for det afgørende mål.

Da Sevilla tidligere søndag hentede en vigtig udesejr mod Las Palmas, gjorde en indskifter forskellen. Joaquin Correa kom ind efter 77 minutter, og tre minutter senere sparkede han bolden i mål. Derfor fik holdet fra Andalusiens hovedstad en 1-0-sejr med hjem fra Gran Canaria.

Sevilla har 46 point for 22 kampe. Barcelona på andenpladsen har 48 point for 22 kampe, mens Real Madrid på førstepladsen er noteret for 49 point for 20 kampe. Atlético Madrid har på fjerdepladsen 42 point.

Spansk fodbold Indskifter skaffer Sevilla sen sejr på ferieøen

Spansk fodbold Ronaldo på tavlen i kneben Real Madrid-sejr

Spansk fodbold Se keeper-kikset: Barcelona knuste modstander 6-0

10 kommentarer
Vis kommentarer