'Din mor er en luder!' Barca-stjerne risikerer at misse El Clasico

Javier Mascherano blev udvist for at råbe skældsord efter dommeren søndag aften mod Eibar - en handling, der kan koste ham deltagelse i kampen mod Real Madrid i november

FC Barcelona sikrede sig helt planmæssigt alle tre point søndag aften, da de besejrede Eibar med 3-1 hjemme på Camp Nou.

Catalonierne må stadig undvære Lionel Messi, der sidder ude med en knæskade, men så er det jo heldigt, at holdet råder over andre superstjerner.

Angrebsprofilen Luis Suarez tog over i fraværet af argentineren og profilerede sig selv med et fornemt hattrick.

TV : Se Suarez' hattrick i videoen her

Men der var skår i glæden hos de spanske mestre, for i slutningen af opgøret blev holdets forsvarschef Javier Mascherano præsenteret for det røde kort.

Umiddelbart virkede udvisningen mystisk, da argentineren ifølge tv-billederne ikke havde gjort noget kriminelt, udover at brokke sig over de mange Eibar-frispark - og han så da også noget overrasket ud, da dommer Carlos Del Cerro Grande viftede med det røde kort i hånden.

Efter slutfløjtet fik den spanske presse og resten af offentligheden dog mere vished om udvisningen.

Se også: Gigantisk El Clasico-skandale under opsejling

Dommerne oplyste i deres rapport efter kampen, at Mascherano var blevet udvist, eftersom han havde råbt 'La concha de tu madre' efter den ene linjedommer - en argentinsk talemåde, der løst kan oversættes til 'din mor er en luder'.

På grund af den ytring risikerer Mascherano nu fire dages karantæne, og dermed kan han misse El Clasico-opgøret mod Real Madrid den 21. november.

Se situationen med den argentinske stjerne i videoen øverst i artiklen

Tidligere på sæsonen blev Mascheranos forsvarsmakker Gerard Pique også sat i skammekrogen for samme forseelse, da han fik fire karantæne- dage for at råbe 'Jeg skider på din f****** mor' i den spanske Super Cup mod Athletic tilbage i august.

Argentineren kan altså lide samme skæbne som Pique - noget træner Luis Enrique var klar over, da han blev bedt om at kommentere episoden.

Se også: 'Jeg skider på din mor': Nu forsvarer Barca-stjerne sig

- Hvis han straffes, får han nok tre eller fire dages karantæne. Men vi må afvente disciplinærudvalgets undersøgelse og afgørelse. Det er vigtigt at vurdere, om han sagde det direkte til en dommer, eller om han slyngede det ud i luften. Normalt vil jeg ikke have, at mine spillere snakke sådan, men det er svært at styre, når pulsen er høj, sagde Enrique.

'La concha de tu madre' er et almindeligt skældsord i Argentina, som folk bruger i deres hverdag, og derfor kan Mascherano måske håbe på, at udvalget ikke straffer ham så hårdt.

Eibar-spilleren Dani Garcia mente også, at det var lige lovligt hårdt dømt.

- Argentinerne på vores hold råber de ord 1000 gange til hver eneste træning. Så et rødt kort var måske i overkanten, sagde han efter kampen.

Hvis Mascherano bliver idømt fire karantæne dage misser han kampene mod Villanovense (pokalturnering red.), Getafe, Villarreal og Real Madrid.

2 kommentarer
Vis kommentarer