Dommer inviterede spiller på date - midt under kampen!

- Jeg har aldrig følt mig så skamfuld, fortæller 31-årige Elena Pavel, efter en fodbolddommer angiveligt inviterede hende på café midt under en kamp i den bedste spanske række

Elena Pavel er rasende på dommeren (Foto: Sporting Club de Huelva)
Elena Pavel er rasende på dommeren (Foto: Sporting Club de Huelva)

En intens kamp i den bedste spanske fodboldrække for kvinder mellem Sporting de Huelva og Santa Teresa har fået et kedeligt efterspil, da Huelvas 31-årige rumænske forsvarsspiller Elena Pavel anklager kampens dommer for upassende opførsel.

Ifølge rumæneren skulle dommeren have henvendt sig til hende midt under kampen for at invitere hende på en date... Det fortæller det spanske nyhedsbureau EFE, beretter AS.

- Hey brunette, du burde tage en kop kaffe med mig i eftermiddag, sagde han til mig, fortæller Pavel.

- Jeg svarede, at han burde koncentrere sig om kampen i stedet, fortæller rumæneren.

Chris Gayle var lidt for direkte over for den kvindelige sportsreporter under et live-interview, og nu er flere sager kommet frem (Screenshot) Anden sport - 6. jan. 2016 - kl. 12:38 Sexchikane? Sportsstjerne flirter med kvindelige tv-reportere

En rystet Pavel kalder dommeren arrogant og undrer sig meget over hans opførsel.

- Jeg er stoppet med at tro på fodbolden, på fair play, Jeg føler mig hjælpeløs og ydmyget. Jeg har været i denne sport i så mange år, og jeg har aldrig følt mig så skamfuld, siger hun.

Modstanderholdet Santa Teresa er ikke ligefrem på linje mod Huelvas opfattelse. Hverken af kampen eller af dommerens opførsel. I en pressemeddelelse fra klubben lyder det:

- Hverken spillere eller andre i klubben hørte kommentarer fra dommeren, som var støttende eller ydmygende overfor spillere fra Huelva.

Se også: Sexchikane ryster svensk EM-landshold

Dommeren er foreløbig ikke indberettet til det spanske fodboldforbund.

Kampen endte i øvrigt med en 3-2-sejr til Santa Teresa.

50 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere