Drama efter El Clasico: Omklædningsrum smadret

Der var angiveligt nogle fra FC Barcelona-holdet, der skulle af med nogle aggressioner efter nederlaget til Real Madrid søndag aften

Det var et 'smertefuldt nederlag', lød det fra Barcelona-træner Quique Setien, efter holdet tabte til Real Madrid. Video: SNTV

FC Barcelona med danske Martin Braithwaite på holdet tabte søndag aften El Clasico-opgøret mod Real Madrid med 0-2 på udebane, og efter kampen har der tilsyneladende været behov for at få afreageret for spillerne fra den catalanske storklub.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her bliver det beskrevet, at omklædningsrummet var smadret fuldstændig efter nederlaget. Derudover skulle turen hjem til Barcelona have været helt som en begravelse efter skuffelsen på Santiago Bernabéu, fortæller en kilde avisen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Danske Martin Braithwaite i en duel med Real Madrids Casemiro. Foto: Javier Soriano / Ritzau Scanpix
Danske Martin Braithwaite i en duel med Real Madrids Casemiro. Foto: Javier Soriano / Ritzau Scanpix

I opgøret havde Barcelona ellers mulighederne for at slå til og få scoret i flere omgange, men bolden kom ikke ind. Derimod havde Real Madrid køligheden foran mål, da Vinicius Jr. og Mariano Diaz i den sidste del af kampen fik scoret to gange.

Braithwaite kom ind efter 69 minutters spil af kampen, som samtidig blev hans første optræden i et El Clasico.

Resultatet betyder desuden, at Barcelona har mistet førstepladsen til Real Madrid. Nu er hovedstadsklubben ét point foran Barcelona i topduellen.

TV: Martin Braithwaite om sin rolle i Barcelona: Jeg skal ind og være mig

Tøffe: De har været Superligaens største skuffelse

Skriver Barça-historie: Første gang i 45 år

Dansk skrækgruppe i vente? Nu starter vejen mod Qatar-VM

Sært straffespark: Eksperten siger helt okay