Drømmen er død: Barça dropper dyre Eriksen

FC Barcelona er efter sigende ikke villige til at betale det, Tottenham kræver for Christian Eriksen, og et skifte denne sommer er derfor udelukket

Mens VM nærmer sig, venter Christian Eriksen stadig på at hans kæreste skal føde. Hør hvad det betyder for hans VM-deltagelse her.
Følg Spansk fodbold

Adskillige gange i løbet af de forgangne år har Christian Eriksen været meldt på vej væk fra Tottenham, og i langt de fleste tilfælde har FC Barcelona været nævnt som destinationen.

Det har igen været tilfældet denne sommer, hvor den catalanske storklub er på udkig efter en ny midtbanespiller, efter at Andres Iniesta er skiftet til japanske Vissel Kobe.

Men det bliver ikke i denne omgang, at Eriksen skifter til FC Barcelona, og et skifte denne sommer ser meget usandsynligt ud. Det melder spanske Mundo Deportivo.

Avisen skriver, at den danske landsholdsstjerne ellers var en af FC Barcelonas førsteprioriteter, men de er ikke villige til at betale den enorme pris, Tottenham kræver.

Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, vil nemlig for alt i verden holde fast i truppens stamme til den kommende sæson. Noget, FC Barcelonas rivaler, Real Madrid, ligeledes mærker på egen krop. Levy har således også afvist madrilenernes tilnærmelser om cheftræner Mauricio Pochettino.

I stedet for Eriksen øjner de spanske mestre Juventus' bosniske midtbaneprofil, Miralem Pjanic, som efter sigende koster 600 millioner kroner.

Kan ende i bud-krig: Nu jagter ny storklub Eriksen

Superstjerne afviser Barça - er det Eriksens chance?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.