Droppede Chelsea: Skifter til falden storklub

Selvom Zenit fik et langt højere bud på Garay fra Chelsea, så valgte den argentinske midterforsvarer i stedet at tage til Valencia på transfer-vinduets sidste dag

Følg Spansk fodbold

Ifølge den spanske sportsavis Super Deporte, var den engelske klub-gigant Chelsea villige til at smide en større bunke penge efter den argentinske Zenit St. Petersborg-spiller Ezequiel Garay.

I stedet valgte den tidligere Racing Santander og Real Madrid-spiller dog at vende tilbage til den spanske La Liga og Valencia.

Selvom Garay altså havde muligheden for at spille under Antonio Conte i Chelsea, fravalgte den 29-årige midterforsvarer alligevel det smigrende tilbud for at skrive under med den tidligere spanske storklub.

Chelsea skulle angiveligt have budt 222 millioner kroner for Zenit-spilleren, men i sidste ende blev Garay skudt af sted for et langt mindre beløb - nemlig 150 millioner - til et Valencia-hold i vanskeligheder, og som aktuelt indtager sidstepladsen i den spanske liga.

Garay skulle dog have været fast indstillet på, at hvis et skifte skulle komme på tale, så ville det under alle omstændigheder indbefatte et comeback til den spanske La Liga.

Her giver TV3 Sport-eksperten sin mening om Chelseas indkøb af David Luiz:

Og derfor blev Valencia lidt overraskende vægtet højere end Chelsea, der i stedet fik brasilianske David Luiz tilbage på holdkortet.

- Ja, jeg havde tilbud fra store klubber, men lige fra starten af ønskede jeg at komme her til. Der har tidligere været interesse, og det var også min egen idé at komme til Valencia. Jeg får nogle holdkammerater som Enzo, Rodrigo og Siqueira, som jeg tidligere har spillet sammen med. Og takket være det arbejde, som Suso Garcia Pitarch (Sportsdirektør i Valencia, red.) og klubben har gjort og deres opfordringer om, at jeg skulle støde til truppen, er jeg taknemmelig for, siger Garay til Super Deporte.

Det er desuden ikke den eneste forsvarsspiller, der ankommer til Valencia. Mangala fra Manchester City er også hentet til Spanien på en lejeaftale.

'Jeg vil ikke servicere Sisto i hoved og røv'

Kæmpe stjerner skifter klub: Her er sommerens 21 største handler

Tottenham vinder budkrig om fransk landsholdsspiller

Hjemme igen: David Luiz får tre år i Chelsea

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.