Droppede Messi og Neymar i nedtur: Fortryder intet

Barcelonas træner, Luis Enrique, fortryder ikke, at han havde sat Lionel Messi og Neymar på bænken i søndagens nederlag til Real Sociedad

Luis Enriques søndag var ikke alt for god i San Sebastian. (Foto: AP)
Luis Enriques søndag var ikke alt for god i San Sebastian. (Foto: AP)

Noget overraskende for de fleste, så var Lionel Messi ikke at finde blandt Barcelona-træneren, Luis Enriques, 11 udvalgte, da han søndag præsenterede det hold, der skulle forsøge at slå David Moyes og Real Sociedad i den spanske La Liga.

Heller ikke Neymar var at finde i startopstillingen, da Barcelona i stedet startede med Munir El Haddadi, Luis Suarez og Pedro startede i stedet på toppen for FC Barcelona.

Allerede efter to minutter kunne de to superstjerner fra bænken se, hvordan Jordi Alba lidt klodset lavede selvmål og bragte Real Sociedad i front.

En føring, der skulle vise sig at holde kampen ud, selvom Messi kom på banen kort efter pausen og Neymar et kvarter senere:

Barcelona udnyttede ikke Real Madrids nederlag i Valencia. Barca tabte 1-0 til Real Sociedad (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona bænkede Messi ... og tabte

Carlo Ancelotti ærgrer sig over Real Madrids nederlag mod Valencia (Foto: AP) Spansk fodbold Real-træner: Ufortjent nederlag

- Det er ikke tid til at fortryde, at de startede ude. Jeg kigger på sæsonen som helhed, og jeg vurderede, at jeg kunne starte ude med dem i kampen mod Real Sociedad.

- Det var bedst, at vi ikke tog nogle chancer med dem. Jeg gjorde, hvad jeg troede var bedst for holdet, og jeg synes, at vi havde fortjent at få noget med fra kampen, lød det fra Barcelona-træneren Luis Enrique efter kampen.

Nederlaget betød enden på en fin Barcelona-stime, da klubben før kampen stod noteret for 11 kampe uden nederlag i alle turneringer.

0 kommentarer
Vis kommentarer