Annonce:
Annonce:

Durmisi har mødt Messi og Ronaldo: Men han var den værste modstander

Landsholdets venstre back Riza Durmisi er blevet en bedre spiller efter at være kommet til Spanien. Kampe og dueller mod stjerner som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har skærpet hans spil, og det skal komme landsholdet til gavn søndag aften i Rumænien.

Annonce:
Følg Fodbold

Når det danske landshold søndag aften træder på banen i Cluj, er venstre back Riza Durmisi helt klar til at tørne sammen med det rumænske landshold. Kampe mod stærke modstandere er han nemlig blevet vant til det seneste halve år.

I sommer skiftede han Brøndby og Superligaen ud med Real Betis og La Liga, og det har gjort ham til en bedre fodboldspiller.

- Jeg har fået erfaring med at spille på højt niveau i en af verdens stærkeste ligaer. Det er bare noget helt andet at spille mod Ronaldo, Messi og andre af de helt store spillere i verden, siger Riza Durmisi til Tipsbladet.

- De spanske spillere er så dygtige offensivt. Man skal være helt skarp, ellers er de væk. Og det gælder, uanset om man møder FC Barcelona eller Granada.

Faktisk var hans bedste direkte modspiller fra Granada og ikke FC Barcelona.

Annonce:

- Den bedste direkte modspiller, jeg har mødt, var Granadas højre kantspiller Carcela. Messi var jo ikke direkte overfor mig. Det var Carcela, og han spiller altså for det hold, der ligger næstsidst. Der er så mange teknisk gode, offensive spillere i ligaen. Han har scoret en håndfuld mål for dem i sæsonen og har et meget skarpt venstre ben. Selvom man tænker, at Granada ikke er noget særligt.

Carcela imponerede Durmisi. Foto: All Over
Carcela imponerede Durmisi. Foto: All Over
 

Søndag aften skal 23-årige Riza Durmisi så bruge sin nyfundne rutine i den uhyre vigtige landskamp i Rumænien - og det har han også tænkt sig.

- Jeg skal vise, at jeg også kan gøre det her med landsholdet. En sejr i Rumænien vil betyde alt for os. Den vil vi gå benhårdt efter. Hvis jeg spiller, og der findes ikke noget sikkert, vil jeg have de gode offensive aktioner med og være påpasselig defensivt, siger backen.

Læs et stort interview med Riza Durmisi og hør om de seneste års eksplosive fremgang i Tipsbladet, der er på gaden i dag.

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

I Tipsbladet fredag får du også:

Annonce:

- Historien om Rumæniens landstræner Christoph Daum og den kokainskandale, der kostede ham karrierens største drøm

- Fortællingen om den seneste danske skæbnekamp i Rumænien, 3-1-nederlaget i Nicolae Ceausescu Bukarest i 1989

- Overblik over weekendens store VM-kvalifikationskampe

- Fortællingen om kvalifikationens topscorere

- Historien om Wales' nedtur efter EM-succesen

- Analyse af de russiske kvaler før VM på hjemmebane næste år

- Spiltips

- Resultater

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: