Durmisi i klemme: Risikerer at miste VM

Riza Durmisi er havnet i problemer i Betis, hvor hans træner ikke ønsker at gøre brug af ham og er på jagt efter ny mand på positionen

Det kom som en mindre bombe tidligere på dagen, da spanske AS skrev historien om, at Betis vil skille sig af med deres danske landsholdsback Riza Durmisi.

Den danske venstreback har ellers spillet mere eller mindre fast, afbrudt af et par skadespauser, siden han kom til det spanske fra Brøndby i 2016, men nu skulle klubben alligevel ønske ham væk.

Overfor Radio Marca afviser Durmisi selv avisens historie.

- Historien om, at jeg er på vej væk, passer ikke. Jeg holder fokus på Betis, og jeg vil være her til slutningen af sæsonen, lyder det således fra Durmisi.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger trækker det dog meget op til et salg, for ellers risikerer Durmisi at være ude i kulden hele foråret og dermed ikke få en VM-deltagelse med på CV'et til sommer.

Betis' cheftræner Quique Setiéns ønsker nemlig slet ikke at gøre brug af Durmisi, som ikke passer ind i trænerens foretrukne fireback-kæde, der ikke giver Durmisi samme offensive spillerum.

Klubben har brug for penge, og derfor vil de forsøge at afhænde den danske landsholdsspiller allerede i januars transfervindue, så der kan blive råd til en ny mand i venstre side. Klubben er endda villig til at sælge ham for seks millioner euro, omkring 45 millioner danske kroner.

Tidligere blev Durmisi kædet sammen med et stort skifte til Liverpool, men i denne omgang skulle der ikke være nogen interesse fra den engelske Premier League. Interessen skulle angiveligt komme fra især Tyrkiet, hvor ingen klubber dog har råd til at købe backen nu, men snarere vil leje Durmisi med en option på et eventuelt køb til sommer.

Durmisi selv er dog ikke umiddelbart indstillet på et skifte til tyrkisk fodbold, og hvis han vælger at blive i klubben, kan han se frem mod et hårdt og vanskeligt forår.

Avis med overraskende melding: Betis vil af med Durmisi

Overraskende rygte sendte ham til Liverpool: Her er hans egen version