Durmisi: Jeg kender til Liverpools interesse

Landsholdsbacken er klar over, at han følges af flere klubber - heriblandt Liverpool FC

Det går godt for Riza Durmisi i spanske Real Betis.

Den danske landsholds-back har spillet nogle gode kampe og kaldes klubbens bedste indkøb denne sæson, selvom han sad ude en del af efteråret med en skade.

Så godt går det, at Daily Mail i sidste uge kunne fortælle, at han har påkaldt sig opmærksomhed fra Liverpool FC i Premier League.

Måske en klassisk rygte-historie i januar, hvor transfer-vinduet er åbent, men alligevel opsigtsvækkende, når en traditionsrig Premier League-klub interesserer sig for en dansker.

Overfor BT fortæller Durmisi nu, at det er mere end blot et rygte.

- Jeg kender til Liverpools interesse. Men jeg ved ikke, hvor konkret den er, siger han i interviewet.

- Der vil altid være en masse snak, når man spiller i en af verdens bedste ligaer, så det hører med. Men det skal selvfølgelig ikke ændre på mit fokus på kampene i Betis, at der er andre klubber, som følger mig.

Se også: UEFA: Dansker kan blive EMs store stjerne

Se også: Superliga-profil stopper karrieren: Det skal han lave nu

- Jeg er allerede i en storklub, og folk, der ved, hvad Betis står for, ved, at det er en kæmpe traditionsklub, så jeg er på ingen måde desperat efter at komme væk.

- Hvis andre klubber er klar til at betale, og hvis Betis vil sælge mig, vil jeg selvfølgelig lytte til tilbuddet. Det gælder også Liverpool. Alt andet ville være idioti, siger den tidligere Brøndby-spiller.

Han er, medmindre han er blevet skadet i optakten, med, når Real Betis hjemme møder FC Barcelona søndag kl. 12.

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere