Efter buh-råb og gigant-svinere: Real-stjerne storroses

Real Madrids præsident Florentino Perez tager sin walisiske stjerne Gareth Bale i forsvar efter CL-blamage

Bale blev taget i forsvar af præsidenten. (Foto: AP)
Bale blev taget i forsvar af præsidenten. (Foto: AP)

Den lynhurtige walisiske hvirvelvind Gareth Bale er kommet i lidt af et stormvejr oven på den seneste tids pauvre resultater hos 'Los Blancos'.

Utilfredsheden eskalerede efter 3-4 blamagen mod Schalke 04 i Champions League, hvor den dyrtindkøbte verdens-stjerne blev buhet fra banen af de sejrsvante tilskuere på Santiago Bernabeu.

Men her stoppede hånen af Bale langt fra.

Gareth Bales spil fungerer slet ikke i øjeblikket. (Foto: AP) Spansk fodbold Ekspert efter blamage: Her går det HELT galt i Madrid

Efter kampen kunne den britiske avis Daily Mail berette om, hvordan en horde af tilskuere havde ventet på waliseren uden for stadion, da han kom kørende i sin sorte Audi.

Her fløj skældsordene i luften, og han blev kaldt alt fra en 'mandlig prostitueret' til 'søn af en hore'.

Det har dog ikke fået Real Madrids omdiskuterede præsident Florentino Perez til at miste tilliden til sit rekord-indkøb.

På et pressemøde torsdag formiddag, havde han kun roser til overs for sin offensive kreatør.

- Gareth Bale er en af verdens bedste spillere. Den eneste ting, jeg kan sige, er, at vi ikke må glemme, hvad han opnåede i sin første sæson for Real Madrid, siger Perez med henvisning til, at waliseren blandt andet scorede 10 mål i 25 kampe.

Champions League Bale buhet ud af Bernabeu: Se Real-stjernens mareridtskamp

Den formsvage kantspiller var ikke det eneste punkt på dagsorden til pressemødet. For fyringsrygterne har raset omkring klubbens træner Carlos Ancelotti de seneste dage. Og her er var præsidenten meget klar i mælet.

- Angrebene mod vores træner og vores spillere er totalt uretfærdige. Klubben har fuld tillid til vores træner og spillere. Hvad end der sker vil Carlo Ancelotti fortsætte med at være vores træner, siger Florentino Perez.

Efter den seneste tids formkrise er Real Madrid ikke længere førerhold i Primera Division, hvor de er blevet overhalet af de evige rivaler fra FC Barcelona.

3 kommentarer
Vis kommentarer