Efter pinlig sex-sag: Nu risikerer fransk stjerne kæmpe karantæne

Et besøg hos en privat sundhedsklinik kan blive dyrt for Samir Nasri. Først kom beskyldninger om utroskab, og nu risikerer stjernen en dopingdom

Samir Nasri og Anara Atanes, da alt var lykkeligt. Arkivfoto: Matt West/All Over Press
Samir Nasri og Anara Atanes, da alt var lykkeligt. Arkivfoto: Matt West/All Over Press

Knap er der kommet ro over fodboldstjernen Samir Nasris bizarre Twitter-skandale, inden sagen har taget en ny drejning.

Det, der begyndte som en pinlig sex-sag, hvor det føg omkring med utroskabsbeskyldninger mod Samir Nasri, kan nu udvikle sig til en fire år lang dopingkarantæne til Manchester City-spilleren, som denne sæson er lejet ud til Sevilla.

Den prekære episode tog sin begyndelse, da det mellem jul og nytår pludselig begyndte at vælte frem med lumre tweets fra Nasris officielle Twitter-konto. De mærkværdige udmeldinger kom i kølvandet på et tweet fra sundhedsklinikken Drip Doctors, som lagde et billede ud af Nasri, som benyttede sig af sundhedsklinikkens tjenester.

Selv om intet officielt er meldt ud, mener FOX Sports at vide, at Nasris ekskæreste, Anara Atanes, muligvis kan have noget med episoden at gøre, og årsagen skulle være utroskab fra fodboldspillerens side.

Samir Nasri har undladt at tale om Twitter-skandalen bortset fra, at han har konkluderet, at hans konto er blevet hacket.

Læs mere om sagen her:
Se også: Fransk stjerne i bizar sex-sag

Men ifølge den britiske avis Daily Mail kan Samir Nasris besøg hos Drip Doctors nu bringe ham endnu længere ned i fedtefadet.

De spanske anti-dopingmyndigheder har nemlig indledt en undersøgelse af Nasris behandling hos sundhedsklinikken, som tilbyder intravenøse vitaminbehandlinger. De behandlinger forbryder sig mod reglementet hos det internationale anti-dopingagentur, WADA.

Det ligger fast, at Nasri har fået en form for intravenøs terapibehandling, men det er fortsat ikke afgjort, om Nasri har begået ulovligheder, og derfor kan han fortsætte med at spille for Sevilla, indtil myndighederne nedfælder dom i sagen.

Sevilla melder ud, at man støtter sin spiller, men at klubben ikke var klar over, Nasri fik medicinsk behandling andre steder end i klubben.

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

Se også: Guardiola svinger øksen: Superstjernen på vej væk?

Se også: Se den vilde sum: Zlatan er lønkongen i Norden

Se også: Vild anklage mod holdkammerat: Planlagde overfald med strømpistol

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere