Ekspert advarer: Ingen får lov til at slappe af under Benitez

Onsdag præsenteres Rafael Benitez som ny Real Madrid-træner. Han forlader Napoli til fordel for kongeklubben

Rafael Benitez er klar til at svinge pisken i Madrid. (Foto: AP)
Rafael Benitez er klar til at svinge pisken i Madrid. (Foto: AP)

Fodboldklubben Real Madrid får en helt anden type træner i spanieren Rafael Benitez i forhold til forgængeren, italienske Carlo Ancelotti.

Det vurderer Viasat-reporter og Primera Division-kender Luna Christofi, der mener, at Benitez bliver en lidt atypisk Real Madrid-træner.

Så er Rafael Benitez på plads i Real Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Officielt: Her er den nye Real Madrid-træner

- I Benitez får Real Madrid en anderledes type. Han går meget op i disciplin og orden. Ancelotti fik kritik for ikke at være hård nok, men med Benitez er der ingen, der får lov til at slappe af, siger hun.

- Hvis man går ud fra devisen om, at man vil have en spansk træner, er han jo det oplagte valg, men hvis man vil have sprudlende og offensiv fodbold - som Real traditionelt ønsker - er det ikke sikkert, at han er den rigtige, vurderer hun.

- Jeg tror dog godt, at Benitez kan få Reals stjerner til at spille sammen. Han er en dygtig træner.

Den tidligere Napoli-træner har fået en treårig kontrakt.

Benitez erstatter Carlo Ancelotti efter en sæson, hvor Real Madrid ikke lykkedes med at hjemføre en titel i hverken ligaen, pokalturneringen eller Champions League.

Benitez' største bedrift i trænerkarrieren var, da han vandt Champions League med Liverpool i 2005. I denne sæson endte Napoli på en lidt skuffende femteplads i den italienske liga.

Rafael Benitez har sagt farvel til Napolis fans, så han  efter planen kan blive præsenteret i Madrid onsdag. (Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid får ny manager onsdag

- I Madrid skelner man ikke rigtig til Benitez' tid i Napoli. Selvom han faktisk også havde en god tid i Chelsea, er det tiden og Champions League-triumfen med Liverpool, man husker.

- Et af Ancelottis problemer var, at han stort set aldrig roterede på holdet, før han blev tvunget til det på grund af skader. Der er Benitez benhård. Hvis Ronaldo er træt, starter han ikke inde.

- Han ryster ikke på hånden, og det kan Florentino Perez (Real Madrid-præsident, red.) godt lide, siger Luna Christofi.

  Sergio Agüero står højt på ønskelisten i Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Glem Sterling: Her er Real Madrids drømmespiller

12 kommentarer
Vis kommentarer