Ekspert efter blamage: Her går det HELT galt i Madrid

Sky Sports ekspert i spansk fodbold Terry Gibson har lavet en grundig analyse af Kongeklubben efter 3-4 blamagen mod Schalke 04 i Champions League

Gareth Bales spil fungerer slet ikke i øjeblikket. (Foto: AP)
Gareth Bales spil fungerer slet ikke i øjeblikket. (Foto: AP)

Schalke 04 var snublende nær ved at chokere en helt fodboldverden, da de kun var et mål fra at sende den spanske storklub Real Madrid ud af Champions League efter en fantastisk 4-3 sejr på Santiago Bernabeu.

Hjemmeholdets fans kvitterede ved at sende deres helte af banen med den kæmpemæssig pibekoncert. Problemerne blev tydeligt symboliseret efter kampen, da verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo nægtede at tale med den glubske presse og heller ikke ville takke de utilfredse fans.  

Se alt fra 4-3-blamagen her:Se også: Glem det: Ronaldos spydige kommentar efter Schalke-fiasko

Se også: Glem det: Ronaldos spydige kommentar efter Schalke-fiasko

Real Madrid kan dog trøste sig med, at de er videre til kvartfinalen i klubfodboldens fornemste turnering, men alligevel tårner problemerne sig op hos 'Los Blancos', mener ekspert i spansk fodbold Terry Gibson. Han har analyseret den spanske storklubs problemer i en længere artikel på Sky Sports hjemmeside.

- Når man ser på de scoringer Real Madrid slap ind mod Schalke, er det ufatteligt. Forsvarsspillerne løber forvildet rundt, og der er ikke nogen fra midtbanen, der løber tilbage. Der er ingen sammenhængskraft mellem de forskellige dele af holdet, siger eksperten.

Se også: Real Madrid-ikon erkender: Vi har ramt bunden

Det elendige defensive arbejde, er dog ikke det eneste sted, hvor Real Madrid halter gevaldigt, mener Gibson.

- Fodbold er et holdspil, men Real Madrid har i lang tid satset på individuelt talent. De regner med, at der er nok til at vinde kampe og trofæer, når man ser på deres transferbudget. Og den formular kan helt sikkert virke.

- Men når deres topspillere - som Gareth Bale - ikke leverer, falder det hele sammen og fansene viser deres vrede. Der er farligt at være så afhængige af individuelt talent i en holdsport, vurderer eksperten i spansk fodbold.  

Se også: TV: Ronaldo redder Real Madrid i ubegribeligt drama

Terry Gibson fortæller også, at Ancelotti glemmer at bruge hele truppen i et tætpakket program og nævner specifikt tyske Toni Kroos, som en spiller der efterhånden virker til at være lidt mat i stængerne.

Han nævner dog også, at krisen hurtigt kan vende igen. Specifikt mener han, at det kommende El Clasico kan det blive det, der definerer de spanske mestres sæson.

For hvis de slår deres ærkerivaler den 22. marts kan alt hurtigt gå hen og blive fryd og gammen i den spanske hovedstad igen.   

Fansene var mildt sagt sure efter kampen:

18 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere