EM-joker? Sisto med sand drømmekasse

Pione Sistos formkurve er på vej i den helt rigtige retning

Se Sistos drømmekasse her

Køb adgang til at se Copa del Rey med Barcelona, Real Madrid her.

EM-joker for Danmark ved EM 2020? Svaret rykker tættere på 'ja' end det har været i lang tid.

Det var ikke godt under VM i 2018, og siden da har Pione Sisto nået at være bænkevarmer og ude i kulden, men nu ser det ud til, at han har fundet fodfæstet og spillet sig varm.

Godt nok røg reservespækkede Celta Vigo ud af Copa del Rey til Mirandés fra næstbedste række, men den danske dribler, som er kendt for ikke at snøre støvlerne, leverede et klassemål undervejs.

Ekstra Bladet har købt rettighederne til turneringen, så du kan se det flotte mål i playeren øverst.

Både Barcelona og Real Madrid er fortsat i live i den spanske pokalturneringen, som du kan få adgang til at se ved hjælp af et abonnement til Ekstra Bladets Plus-univers.

Pione Sisto må dog nøjes med at vise evnerne i La Liga, hvor holdet i den grad har brug for hjælp. Holdet ligger på en aktuel nedrykningsplads, men det er fortsat tæt i den kedelig halvdel af ligaen.

Ifølge TV2 Sport-kommentator Morten Glinvad er Pione Sistos sidste syv mål scoret på ude, men fortsætter han sin fremgang gennem hele foråret, så kunne han være en fræk trumf for Åge Hareides mandskab, der som bekendt skal spille EM på eget græs, når det bliver juni.

Køb adgang til at se Copa del Rey med Barcelona, Real Madrid her.

Gareth Bale kommer ikke på lån i andre klubber, siger hans agent. Foto: SERGIO PEREZ/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Bale-agent afviser rygter: - Latterligt

Christian Eriksen kan være på vej til FC Barcelona. Foto: Manu Fernandez/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Vild udvikling i 11. time: Barcelona overvejer kapring

22 kommentarer
Vis kommentarer