Endelig brug for dem: Nu er Barcas unge historisk dårlige

Barcelonas unge spillere svigter, når der er mest brug for dem

Barcelona skal satse på de rutinerede spillere, mens der er transferforbud, for de unge spillere er historisk dårlige (Foto: AP)
Barcelona skal satse på de rutinerede spillere, mens der er transferforbud, for de unge spillere er historisk dårlige (Foto: AP)

Barcelona har fået transferforbud af FIFA og må ikke købe spillere i hele 2015.

Det betyder, at Barcelona mere end nogensinde behøver gode spillere fra ungdomsholdet, men nu svigter talenterne fra akademiet La Masia.

Barcelona har fundet to smuthuller, der går, at de måske alligevel kan købe spillere i 2015 (Foto: AP) Spansk fodbold Sådan vil Barcelona omgå transferforbud

Da klubbens U19-hold i seneste kamp tabte hjemme mod Badalona, der var det første gang, at klubbens U19-holdet tabte fire kampe i træk. Det skriver El Mundo Deportivo.

Nederlagene er kommet mod Nastic, Damm og Espanyol og med 10 kampe tilbage, så har Barcelona hele 15 point op til førerholdet fra Espanyol.

Og U19-holdet er også på vej ud af pokalturneringen. Her ligger man til at ryge ud af gruppespillet, og det vil være blot anden gang de seneste 38 år, hvis det sker.

Ekstra Bladet fangede Per Rud i Portugal, så han kunne fortælle om Brøndbys transferplaner (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Kort før lukketid: Her er Brøndbys transfer-plan

Sidste år var Barcleonas ungdom Europas bedste og vandt UEFA Youth League, men i år kom man kun akkurat videre fra gruppen og et exit venter formentlig snart.

Også Barcelonas B-hold, der sidste år blev nummer tre i den spanske 2. division har problemer. Det er blevet til nederlag i fem af de sidste seks kampe og deriblandt 0-7 mod Valladolid. I alt har man tabt 11 af 23 kampe og er blot et enkelt point fra nedrykning.

I december smadrede Barcelona PSG i Champions League:

0 kommentarer
Vis kommentarer