Endelig enige: Her skal du se Ronaldo og Messi

MTG-koncernen har købt rettighederne til La Liga og Serie A, så de nu sidder på stort set alt fodbold ...

Spansk fodbold flytter fra 6'eren til MTG's kanaler. (Foto: AP)
Spansk fodbold flytter fra 6'eren til MTG's kanaler. (Foto: AP)

Ventetiden, og medier som Ekstra Bladets få men glorværdige weekender med streaming af den bedste spanske række på computeren, er ovre.

Den spanske La Liga og italienske Serie A vender tilbage på tv-skærmen.

Rettighederne er havnet hos MTG, hvis kanaler 3+, TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2 dermed sidder på langt størstedelen af seværdig fodbold i Danmark.

I sidste uge købte de Premier League-rettighederne foran Discovery Networks Danmark, hvis kanal 6'eren i nogle år har vist La Liga.

Det har hele tiden været forventet, at når de ekstremt dyre rettigheder til den bedste engelske række var afklaret, ville spansk og italiensk fodbold blive fordelt bagefter.

Se også: TV3 sikrer sig tre år mere med Premier League

MTG Danmarks administrerende direktør Kim Poder åbner dog døren på klem for, at andre tv-stationer kan komme til fadet, hvis de er villig til at betale.

- Vi vil nu nøje overveje, hvordan vi præcist vil udnytte La Liga- og Serie A-rettighederne i Danmark, herunder om der skal sælges dele af rettighederne, siger Kim Poder i en pressemeddelelse.

Allerede fra denne weekend er der spansk og italiensk fodbold på 3+, TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2. Dermed kan højdepunkter fra La Liga og Serie A også nydes på ekstrabladet.dk gennem en fælles samarbejdsaftale.

MTG's rettigheder til spansk og italiensk fodbold gælder til og med 2017-18-sæsonen.

Se også: Nedlagde Barcelona: Vild spansk hyldest til Krohn-Dehli
19 kommentarer
Vis kommentarer