Europæisk nedtur koster: Simon Kjærs træner fyret

Den spanske La Liga-klub Sevilla har fredag valgt at fyre træneren, og i stedet skal sportsdirektøren i klubben tage over frem til sommer

Se eller se de vanvittige scener fra torsdagens kamp, hvor Sevilla måtte sige farvel til Europa League, efter Slavia vendte to-måls-nederlag til sejr dybt i den forlængede spilletid. Video: Discovery Networks Danmark.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær skal have ny cheftræner i Sevilla efter deres overraskende Europa League-exit torsdag aften mod tjekkiske Slavia Prag. Klubben har nemlig valgt at fyre træner Pablo Machin.

Det oplyser den andalusiske klub fredag eftermiddag via dens officielle hjemmeside.

Sevilla oplyser dog, at det ikke kun handler om torsdagens nederlag, men beslutningen om at fyre Machin er kommet efter en række dårlige resultater. Den endelige erstatning er endnu ikke fundet, og derfor bliver det sportsdirektør Joaquin Caparros, der tager over med Carlos Marchena og Paco Gallardo som assistenter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pablo Machin er færdig i Svilla. Foto: Ritzau Scanpix
Pablo Machin er færdig i Svilla. Foto: Ritzau Scanpix
 

Det er planen, at Caparros tager over fra nu af og frem til sommerferien. Det er desuden ikke første gang, at han prøver at tage rollen som midlertidig træner. Det samme gjorde han, da Vincenzo Montella blev fyret i sidste sæson.

Som sædvanligt husker den fyrende klub dog også at takke for det arbejde, som Machin har lavet i Sevilla, ligesom de ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Der vil senere i eftermiddag klokken 14.45 afholdes et pressemøde.

Simon Kjær kigger langt efter bolden. Senere forsøgte han at afværge på målstregen - forgæves. Foto: David W. Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix Europa League Det skete bare ikke! Kæmpe nedtur for Kjær i 119. minut
Foto: Denis Balibouse/Ritzau Scanpix Europa League Arsenal får værst tænkelige lodtrækning Intl. fodbold Blev til grin i CL-finalen: Nu betaler klub ikke hans løn

18 kommentarer
Vis kommentarer