Ex-præsident: Real vil have Mourinho tilbage

José Mourinho kan være på vej mod et sensationelt comeback i Real Madrid, afslører klubbens tidligere præsident

José Mourinho kan være på vej tilbage til Real Madrid (Foto: AP)
José Mourinho kan være på vej tilbage til Real Madrid (Foto: AP)

Inden lørdagens El Clásico er Real Madrid blot nummer tre i den spanske liga, og selvom spillerne virker gladere under Zinedine Zidane end under Rafael Benitez, der indledte sæson som klubbens træner, så er det langt fra sikkert, at Zidane er træner i næste sæson.

Det fortæller den tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon, der stod i spidsen for klubben fra 2006 til 2009. Han kender til, at den nuværende præsident Florentino Perez jagter José Mourinho.

- Hvis Mourinho ikke skriver under med Manchester United, så vil han blive Real Madrids næste træner. Det er jeg fuldstændig sikker på, siger Calderon til AS.

- Hvis holdet ikke vinder noget, så vil vi desværre se Mourinho på bænken igen. Det er min fornemmelse, siger Calderon, der bestemt ikke husker tilbage på Mourinhos første tid i klubben med glæde.

José Mourinho gestikulerer over for Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
José Mourinho gestikulerer over for Cristiano Ronaldo (Foto: AP)

Louis van Gaal er igen irriteret over alle de historier, der florerer i medierne. (Foto: AP) Premier League Van Gaal irriteret over Mourinho-historier: Det er en skandale!

Foto: AP Intl. fodbold Medie: Mourinho laver seks siders ansøgning til United

- Han vil komme tilbage, og så vil vi være tilbage til krigserklæringer, start af ildebrande, ukonfortable pressekonferencer, FIFA, UEFA og Unicef. Det var ikke den bedste tid for klubben, og nu uden ham er der langt mere fred, siger Calderon.

- Han fremprovokerede serier af konflikter, som ingen ønskede, og det er langt fra ideelt. Præsidenten har forsøgt at kapre ham tilbage det seneste år, og han prøvet ved flere lejligheder, siger Calderon.

- Præsidenten vil meget gerne se Mourinho tilbage i klubben, og hvis tingene ikke går godt, så vil Zidane ikke fortsætte, siger Calderon.

José Mourinho stod i spidsen for Real Madrid fra 2010 til 2013, og klubben har ikke vundet den spanske liga siden 2011/2012, hvor Mourinho altså var træner.

I år ligner fjerde sæson på stribe, hvor Real Madrid må se Barcelona eller Atlético løbe med titlen. Man møder dog Wolfsburg i kvartfinalen i Champions League, og det ligner sæsonens eneste chance for en titel.

Jorge Mendes og José Mourinho er formentlig begge interesserede i at se Mourinho afløse Louis van Gaal (Foto: AP) Premier League Derfor vil han have Mourinho til United

Det er 14 år siden, at Mourinho blev 'Special One'

Mourinho kunne end ikke gøre Brøndby til mestre:

José Mourinho kan være på vej tilbage til Real Madrid (Foto: AP)
José Mourinho kan være på vej tilbage til Real Madrid (Foto: AP)

Uh, jeg får ondt i øjnene af at kigge på den kontrakt ... (Foto: AP) Intl. fodbold Se kontrakttilbuddet: Skodklub tilbyder Mourinho job

3 kommentarer
Vis kommentarer