Fænomenal assist af Iniesta i Barca-triumf

Barcelona mangler blot to kampe for at gå ubesejret igennem sæsonen efter 5-1-sejr hjemme over Villarreal

FC Barcelona kan stadig gå igennem sæsonen i Primera Division som ubesejret.

Det stod klart onsdag aften, da Barcelona hjemme slog Villarreal 5-1.

Barcelona er for længst kåret som spansk mester i denne sæson, hvor klubben ikke har tabt en ligakamp.

Klubben har hentet 90 point efter 27 sejre og ni uafgjorte kampe.

Det er ikke tidligere sket i det nuværende turneringsformat i Spanien, at en klub går igennem en sæson og 38 kampe uden at tabe en eneste kamp.

Philippe Coutinho scorede sit fjerde sæsonmål for Barcelona efter blot ti minutter, da Villarreal-keeper Sergio Asenjo svigtede.

Ousmane Dembélé tog en dribletur forbi flere Villarreal-spillere og afsluttede ude fra, men Asenjo halvklarede og serverede nærmest bolden til Coutinho, der nemt bragte Barcelona foran 1-0.

Efter 16 minutter var der fart i Barcelona-kombinationerne, og det endte med, at Paulinho sendte bolden i et tomt mål til 2-0.

Lionel Messi og Andrés Iniesta viste deres samarbejdsevner i halvlegens sidste minut.

Messi driblede lidt rundt og lagde bolden tilbage til Iniesta, som løftede den over Villarreal-forsvaret, og Messi flugtede den behersket i mål med en kølig inderside til 3-0.

Nicola Sansone reducerede til 1-3 for Villarreal efter 54 minutter, men der kom aldrig spænding, og Dembele øgede til 4-1 med tre minutter igen af opgøret, da han blot skulle sparke bolden de sidste meter i mål.

Samme Dembele fik scoret igen i overtiden, da han driblede ned og løftede bolden i mål, og dermed var storsejren en realitet.

Agostino Di Bartolomei inden Europa Cup-kampen mod FC Köln - og Stefan Engels i hvidt. Foto: All Over Press Sport og Spil Roma-chefens totale nedtur: Tabte til Liverpool og begik selvmord

Et brølende stærkt Arsenal-mandskab inden Europa Cup-finalen mod Zaragoza i 1995: John Hartson, Tony Adams, Martin Keown, Paul Merson, David Seaman og Andy Linighan i bageste række. Forrest Ray Parlour, Nigel Winterburn, Ian Wright, Stefan Schwarz og Lee Dixon. Foto: All Over Press Sport og Spil Arsenal-legenden: Drak tequila og champagne til jeg væltede over tre borde

Alexander Sørloth og kæresten Lena Selnes bor i en lejlighed lige ved Themsen. Foro: Nina E. Rangoy/VG. Sport og Spil Forlod Superligaen for rekordbeløb: Her er Sørloth og kærestens nye luksusliv

11 kommentarer
Vis kommentarer