Annonce:
Annonce:

Fan kastede flaske i hovedet på Neymar: Nu forklarer han hvorfor

Den Valencia-fan, som i weekenden kastede en flaske i hovedet på Neymar, undskylder sin handling og beder Barcelona om tilgivelse

Annonce:
Følg Fodbold

Der var drama og smæk for skillingen, da Valencia lørdag tog imod Barcelona i den spanske La Liga.

Værst gik det ud over Barcelonas Neymar, der blev ramt af en vandflaske i kampens hede afslutning, efter Lionel Messi langt inde i overtiden havde omsat et straffespark til 3-2-føring - og sejr, efter Valencia havde ført 2-1 et stykke inde i 2. halvleg.

Barcelona-spillerne tumlede efter sejrsmålet sammen i en klynge nær baglinjen, og tv-billederne viste herefter en vandflaske kommende farende oppe fra tribunen - og flasken ramte Neymar i baghovedet.

Brasilianeren blev omgående sendt til tælling men kom sig dog hurtigt, mens hans holdkammerater i en kombination af chok og raseri forlod området efter at have gestikuleret mod Valencia-fansene.

Se Neymar blive ramt af vandflasken øverst i artiklen

Annonce:

Efter kampens dramatiske afslutning er episoden blevet diskuteret voldsomt i spanske medier og i fodboldkredse, hvor mange naturligvis fordømmer den flaskekastende Valencia-fan.

Nu står synderen frem og forklarer, at han er ked af sin handling. I et anonymt brev til den lokale radiostation 99.9 Valencia Radio beder den formodede skurk om tilgivelse:

- Det var mig, der kastede flasken og ramte en af Barcelona-spillerne. Fra det øjeblik, flasken forlod min hånd, indså jeg alvorligheden i min fejltagelse. Jeg fortryder min handling, og det er ikke sådan, jeg er som person - eller sådan Valencias fans er.

- Da straffesparket blev dømt, følte jeg mig magtesløs. Og da Messi scorede, og Barcelona-spillerne jublede foran Valencias fans, så jeg Neymar fornærme og provokere de Valencia-fans, som havde støttet deres hold helt til slut. I dét øjeblik så jeg flasken på jorden, jeg samlede den op som en impuls og smed den mod spillerne, skriver den anonyme fan og slutter:

Annonce:

- Det var en halvtom vandflaske, men alligevel simulerede ikke bare én, men fem Barca-spillere kontakt. Jeg vil bede FC Barcelona om tilgivelse, og det samme vil jeg bede mit livslange favorithold om. Jeg vil fortsætte med at støtte Valencia til enden af mine dage.

Barcelona er efter sejren på tredjepladsen i La Liga, mens Valencia skuffende må tage til takke med 15. pladsen.

Se alle scoringerne her

Nu er det officielt: Han har været bedre end Messi og Ronaldo

Neymar: Barcelonas omklædningsrum skræmte mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: