Fans i chok - Barça vil hente Tottenham-flop

Paulinho, der skiftede til Guangzhou Evergrande i 2015, modtager i øjeblikket bud fra FC Barcelona ifølge Daily Mirror

Aftalen med Paulinho synes at være i hus.

Det engelske medie, Daily Mirror, erfarer, at Barcelona har budt 298 millioner kroner på Paulinho og er tæt på en aftale med den brasilianske landsholdsspiller. Den tidligere Tottenham-spiller er igen blevet en del af det brasilianske landshold efter en god periode hos det kinesiske hold, Guangzhou Evergrande.

Se også: Real Madrid vil undgå 'Barça-brøler': Stjerne får sindssyg klausul

Dermed er Paulinho endnu en kandidat som en mulig erstatning for den plads, Neymar efterlod efter sit skifte til PSG. Til selv samme plads er både Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Christian Eriksen og Ivan Perisic blevet rygtet til.

 

Et rygte, som Barcelonas fans mildest talt ikke tager pænt imod på de sociale medier, hvor fans af storklubben har svært ved at forstå, at ledelsen på Camp Nou foretrækker den 29-årige brasilianer, der stadig døjer med et tvivlsomt ry i europæisk fodbold efter et lidet succesrigt ophold i engelske Tottenham. Ikke mindst, fordi et yngre alternativ som Nices Jean Michael Seri er blevet nævnt som en alternativ løsning.

Forhandlingerne mellem FC Barcelona og Guangzhou startede angiveligt på 139 millioner kroner - men er nu hævet til 298 millioner kroner grundet Barcelonas store interesse i andre storprofiler.

Paulinhos ophold i Tottenham blev dog aldrig succesfuldt med kun 15 kampe i 14/15 sæsonen - heriblandt startede han kun i tre af kampene. Med et prisskilt på 139 millioner kroner i Tottenham blev han derfor oftest vurderet til at være et flop for London-klubben.

Se også: Får kurv af Liverpool: Nu går Barcelona efter Eriksen

Antonio Conte skal i gang med sin anden sæson som Chelsea-manager. Foto: AP Sport og Spil Mølby: Chelsea får en svær sæson

Derfor henter Barcelona Paulinho:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen