Farcen fortsætter: Nu appellerer de

Den udsatte kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid bør spilles 4. december, mener ligaforbund

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid er blevet udsat, fordi gaderne står i flammer i Barcelona, men hvad går urolighederne ud på? Få et hurtigt overblik. Video/redigering: Reuters/Signe Skov.

Det Spanske Ligaforbund (LFP) appellerer Det Spanske Fodboldforbunds (RFEF) beslutning om, at det udsatte opgør mellem FC Barcelona og Real Madrid skal spilles 18. december.

Det skriver LFP på sin hjemmeside.

LFP mener, at kampen - også kendt som El Clasico - bør blive spillet 4. december. Argumentet er, at en udsat kamp skal spilles på den første ledige reservedato, og det er 4. december.

Turneringskomitéen i RFEF fastlagde onsdag den nye dato til at være 18. december.

Kampen skulle egentlig være afviklet på lørdag klokken 13, men grundet den anspændte politiske situation i Catalonien er opgøret af sikkerhedsmæssige årsager blevet udskudt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Camp Nou i Barcelona bliver scenen for det kommende 'El Clásico'. Foto: Pau Barrena.
Camp Nou i Barcelona bliver scenen for det kommende 'El Clásico'. Foto: Pau Barrena.

Allerede tidligere på ugen kunne spanske medier berette, at begge klubber havde udpeget 18. december som den optimale spilledato, og klubberne fik altså deres vilje.

LFP har dog hele tiden holdt på, at 4. december ville være mest passende.

Flytningen til 18. december - som er en onsdag - kan få et økonomisk efterspil, da spilletidspunktet ikke er lige så attraktivt for tv-rettighedshaverne.

Det skyldes blandt andet, at man ved at spille El Clasico på en onsdag får en aftenkamp i Spanien, og det harmonerer dårligt med ønsket om en kamp tidligere på dagen af hensyn til det lukrative asiatiske tv-marked.

Divock Origi blev ufrivilligt hovedperson i en sag om et banner hos Liverpools medrejsende fans. Foto: Yorick Jansens/Ritzau Scanpix Liverpool Liverpool raser mod fans efter penisbanner: - Helt uacceptabelt

Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis og Zlatan Ibrahimovic har talt sammen om et muligt skifte. Foto: Nick Turchiaro/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Afslører: Vi har snakket sammen i flere måneder

Lugano i kamp med FCK i Parken i det første indbyrdes opgør i september. Foto: Jens Dresling/Polfoto Europa League Offer i chok: Plyndret og halvnøgen

Ekstra Bladet kan afsløre, at det blev en større økonomisk udskrivning for DBU at slippe af med de to fodboldfans, David Bastian-Møller (på billedet) og Pelle Dahlerup Elikofer, der driver FCK-fansitet Copenhagen Sundays. Sport og Spil Hemmeligt dokument: FCK-fans scorede kassen på DBU-brøler

Sport og Spil 'Emil' har Superligaens mest løjerlige navn

27 kommentarer
Vis kommentarer