FC Barcelona henter brasiliansk stortalent

21-årige Arthur skifter fra Gremio til FC Barcelona, hvor parterne har indgået en seksårig kontrakt

Arthur er den seneste brasilianer, der skifter til FC Barcelona. Foto: AP
Arthur er den seneste brasilianer, der skifter til FC Barcelona. Foto: AP

Søndag sendte FC Barcelona brasilianske Paulinho tilbage til kinesisk fodbold, og mandag sagde klubben så velkommen til en anden brasilianer.

21-årige Arthur, der i virkeligheden hedder Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, er således ny spiller i Barcelona-truppen, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Parterne har indgået en seksårig aftale, og Barcelona meddeler videre, at klubben betaler 31 millioner euro (cirka 231 millioner kroner) til Gremio i Brasilien for midtbanespilleren.

Derudover kan der følge ni millioner euro (cirka 67 millioner kroner) i bonus senere til den brasilianske klub.

Den aftale blev indgået allerede i marts, men nu er spilleren og Barcelona så nået til enighed om indholdet i en kontrakt, og Arthur er dermed klar til at tørne ud for Barcelona med det samme.

Arthur har en frikøbsklausul i sin kontrakt med Barcelona, som det ofte er normal praksis i spansk fodbold, der lyder på svimlende 400 millioner euro (cirka 2,9 milliarder kroner).

Arthur har spillet i Gremio som seniorspiller siden 2015.

Han har spillet for Brasiliens U17- og U20-landshold, men er endnu ikke blevet brugt på det brasilianske landshold.

Søndag sagde Barcelona farvel til brasilianske Paulinho, der blot nåede en enkelt sæson i klubben efter skiftet fra kinesiske Guangzhou Evergrande.

Netop Guangzhou Evergrande er Paulinhos nye klub.

Cristiano Ronaldo bør overveje sin fremtid endnu en gang, mener Jorge Valdano. Foto: AP. Spansk fodbold Legende advarer Ronaldo: Du dummer dig

Spansk fodbold Alt er på plads: Her er Cristianos sidste ønske før skiftet

Paulinho scorede Brasiliens første mål i kampen mod Serbien under VM-slutrunden. Her jubler han med en anden tidligere Barcelona-spiller, Neymar. Foto: Ritzau Scanpix Transfer VM-stjerne skifter fra Barcelona til Kina

3 kommentarer
Vis kommentarer