FC Barcelona vil kapre Europas frisparkskonge

Hakan Çalhanoglu har gjort så god reklame for sig selv i Leverkusen, at FC Barcelona har meldt sig på banen i kapløbet om tyrkerens underskrift

Hakan Çalhanoglu nyder stor personlig succes, og det er blevet bemærket hos europæiske storklubber. (Foto: AP)
Hakan Çalhanoglu nyder stor personlig succes, og det er blevet bemærket hos europæiske storklubber. (Foto: AP)

Det står efterhånden klart, at Bayer Leverkusen gjorde en ekstraordinær god handel, da Bundesliga-klubben sidste år hentede 21-årige Hakan Çalhanoglu i Hamburger SV for lige knap 110 millioner kroner.

Den tyrkiske landsholdsspillers værdi synes således at være steget godt og grundigt i takt med, hans formkurve har taget samme vej, og de gode præstationer har for længst givet genlyd andre steder end Ruhr-distriktet, hvor Bayer Leverkusen holder til.

Uden for Tysklands grænser er kreatøren, der har ry for at Europas ukronede frisparkskonge, blevet et hit hos en række af bejlere, hvoraf storklubber iblandt efterhånden ikke kan tælles på en enkelt hånd.


Se Çalhanoglu være heldig med en scoring imod FC København

På rygtebasis har sværvægtere som Manchester United, Liverpool og Real Madrid blandt andre været nævnt, men nu bekræfter spillerens agent Bektas Dermita, at også FC Barcelona skulle være interesseret i hans klient. Sammenkoblingen til catalonierne vækker dog tilsyneladende ikke den store begejstring hos hovedpersonen selv.

- Det skal ikke lyde arrogant, men for Hakan er interessen fra FC Barcelona uinteressant. I Bayer Leverkusen har han alt, hvad han behøver, siger Dermita ifølge den tyske avis Express.

- Han spiller i Champions League, er stadig med i pokalturneringen, ligesom holdet også er godt med i den hjemlige liga. For ham er Bayer Leverkusen den bedste klub at være i. Af samme grund fører vi ingen samtaler med andre klubber, lyder det fra agenten.

Se også: TV: Glem Pirlo, Messi og Ronaldo - her er Europas frisparks-stjerne
Hos Leverkusen erkender man, at den formstærke stjerne er i folden på lånt tid, men der bliver ikke tale om et salg i løbet af 2015. Det fortæller klubbens administrerende direktør Michael Schade til Sport Bild og slår samtidig fast, at spillerens næste adresse bliver på allerøverste hylde.

- Når han først forlader os, bliver der tale om, at han tager til en af de seks største klubber i Europa. Det vil sige Bayern, Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea, Manchester United og Paris Saint-Germain, siger Schade.

Hakan Çalhanoglus nuværende kontrakt med Bayer Leverkusen binder ham til klubben indtil 2019. 

Ikke alt har dog flasket sig for Çalhanoglo i denne sæson. Se ham levere en gigantisk afbrænder her:

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere