Fejl afslører Barcelonas nye stjerneindkøb

Barcelona kom ved en fejl til at præsentere Paco Alcácer

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Den lille Valencia-angriber Paco Alcácer har de seneste dage været meldt kraftigt på vej til FC Barcelona, og noget tyder på, at skiftet nu endegyldigt er på plads.

I hvert fald kom Barcelona mandag aften til at smide en artikel på klubbens hjemmeside, hvor angriberen optrådte iført Barcelona-trøje.

I artiklen lød det, at man kunne vinde en kamptrøje signeret af Alcácer, men spilleren er altså endnu ikke præsenteret i klubben.

Der gik da heller ikke lang tid, før artiklen og billedet var væk igen, men El Mundo Deportivo og flere Twitter-brugere var hurtige og fik dokumenteret fejlen.

Sådan så det ud på Barcelonas hjemmeside, da Paco Alcácer blev præsenteret ved en fejl
paco alcacer

Tidligere mandag forlød det, at Alcácer var til lægetjek i Barcelona, så en officiel præsentation af Barcelona sidste køb denne sommer, kan ikke være langt væk.

Barcelona har tidligere på sommeren hentet spillere som André Gomes, Samuel Umtiti, Lucas Digne og Jasper Cillesen, mens Denis Suárez er kommet tilbage fra Villarreal.

22-årige Alcácer var Spaniens topscorer i EM-kvalifikationen, men var ikke med ved til selve EM-slutrunden. I alt er det blevet til 25 mål i 51 kampe for Valencia, og han menes at koste Barcelona 225 millioner kroner, når skiftet som ventet går igennem i dag eller i morgen, og man altså kan se frem til at vinde spillerens trøje på klubbens hjemmeside.

Se alle otte mål, da Barcelona åbnede La Liga mod Durmisi og Betis:

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+