Annonce:
Annonce:

Flere mål end Messi: Men Ronaldo var bedst for 10 år siden

Cristiano Ronaldo vil fortsætte længere end Lionel Messi, selvom portugiseren faktisk var bedst for 10 år siden, mener ekspert

Annonce:
Følg Fodbold

Cristiano Ronaldo er ikke så god som tidligere. Det har været en almen holdning blandt fodboldeksperter det seneste års tid.

Men nu tager Skysports-eksperten Gary Neville kritikken til nye højder, når han siger, at det faktisk er 10 år siden, at portugiseren var på sit højeste, og det selvom han er kåret til verdens bedste i tre af de fire seneste år.

- Jeg mener stadigvæk, at hans bedste år som fodboldspiller var mellem 2006 og 2008, når man ser på hans bidrag gennem en hel kamp, lyder det fra Neville i en klumme om Ronaldo.

- Siden han skiftede til Real Madrid har han bidraget enormt til, hvad de har opnået, men nu lever han mere på øjeblikkene end det kontinuerlige bidraget til 90 minutter, siger Neville.

Se diskussionen i tv-klippet over artiklen - er Ronaldo stadig verdens bedste?

27.4.1011781843_13696396.jpg 

Annonce:

Cristiano Ronaldo har netop scoret fem mål for Real Madrid i Champions League-kvartfinalerne mod Bayern München, og han er på vej mod endnu en sæson med plus 25 mål i den spanske liga. I alt er det blevet til 395 mål for Real Madrid og to titler i Champions League.

- Han kommer til at tænke på at slå Pelés målstatistik. Den type skandaløse til tror du, at du aldrig kan opnå i kampe og mål, men det er det, han er på vej til, siger Neville.

- Jeg tror, at han kommer til at fortsætte længere end Lionel Messi, og jeg tror, at han kommer til at score flere mål end ham til sidst, siger Neville.

Cristiano Ronaldo er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller i både 2008, 2013, 2014 og 2016.

Søndag aften 20.45 spiller Ronaldo og Real Madrid Clásico mod Barcelona på Bernabeu.

Rekord-Ronaldo: Her kan du se alle hans 100 Champions League-kasser:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: