Fodbold-åbenbaring: Jeg skifter til en engelsk klub

Sevillas Grezegorz Krychowiak meddeler på Twitter, at han er klar til et skifte, der sender ham til engelsk fodbold. Arsenal spøger som polakkens nye klub

Sevilla hentede i sommer 24-årige Grezegorz Krychowiak fra franske Reims, men efter en række gode præstationer i den spanske liga kan den polske midtbanespiller allerede være på vej mod nye udfordringer.

En frikøbsklausul i hans kontrakt, der lyder på 24 millioner pund, skulle ikke skræmme interesserede købere, og meget tyder på, at Sevilla blot må se til, mens deres polske fund forlader klubben til januar.

I hvert fald fortæller Krychowiak nu selv, at alt er klart - han skifter snarest til engelsk fodbold.

- Jeg er kommet til enighed med en engelsk klub omkring en aftale, men transferen kan ikke blive offentliggjort, før alle parter har skrevet under på kontrakten. Jeg vil fortælle mere om skiftet senere, skriver Krychowiak på Twitter.

Arsenal er på rygtebasis nævnt som en klub, der kunne se fornuften i at hente den stærke midtbanespiller.

Den polske profil har med 21 kampe siden sommerskiftet været en stor åbenbaring i Sevilla og har været et af sit holds allerbedste spillere. Han har udover tiden i Reims også spillet for Nantes og Bordeaux.

(Foto: AP) Spansk fodbold Spansk storklub jagter Højbjerg

Skulle Grezegorz Krychowiak skifte, så vil snakken om Pierre Emile Højbjerg til Sevilla givetvis blusse endnu mere op. Danskeren spiller stort set samme position som polakken

0 kommentarer
Vis kommentarer