Fodboldboss sviner storklub i vild 1,6 milliarder transfersaga

Bayern Münchens præsident, Uli Hoeness, kalder Paris Saint-Germain svage i forbindelse med den igangværende Neymar-transfersag til milliarder

Følg Spansk fodbold

Mens mange i fodboldverdenen venter spændte på, om Barcelonas Neymar bliver historiens dyreste fodboldspiller i en mulig handel, der sender ham til Paris Saint-Germain for 1,65 milliarder kroner, væmmes andre.

Og de andre er Bayern München.

TIrsdag var den tyske topklubs præsident Uli Hoeness ude at skælde kraftigt ud på pariserne. Mere eller mindre direkte. Og det allerede inden en - igen, mulig - redkordhandel har fundet sted.

Faktisk forstår Hoeness slet ikke PSG's tankegang. Han og Bayern er rystede over, at franskmændene vil engagere sig i så stor en handel.

- Efter min mening er PSG's forsøg på at købe Neymar et tegn på svaghed. Hvis jeg havde brug for at betale så mange penge for noget, så betyder det, at jeg ikke har gjort mit arbejde godt nok. Det er årsagen til, at jeg ikke ville være interesseret i sådan en handel, sagde den tyske præsident, siger Hoeness til Bild.

Dyrest ikke bedst
Hoeness er ikke færdig med at have en mening om vanvittige transfers til milliarder. Slet ikke. Ifølge ham er dyrest ikke altid lig med bedst.

- Det bedste køb er ikke altid det dyreste. I Bayern forsøger vi at finde en mellemvej i et hav fyldt med hajer.

Men Bayern har ikke desto mindre selv shoppet hajer i den dyre swimmingpool tidligere. Så sent som sidste sommer.

Her hentede klubben det portugisiske vidunder Renato Sanches til en pris på 35 millioner euro, eller hvad der svarer til 260 millioner kroner. Det er også en slags penge.

Og da man hentede henholdsvis Franck Ribéry og spanske Thiago i sin tid betalte man godt og vel 200 millioner kroner for dem hver.

Det er dog langt fra summer, som nærmer sig det beløb Neymar ifølge sin frikøbsklausul koster. 222 millioner euro. Altså 1,65 milliarder, der vil gøre ham til den dyreste spiller i historien.

Netop nu afventer offentligheden en officiel meddelelse fra Barcelona og Neymar i forhold til, hvor han spiller fra den kommende sæson; Barcelona eller PSG. Rygter siger netop nu, at Lionel Messi og Luis Suárez er lykkedes med at overtale brasilianeren til at blive i Barcelona.

Her leger Neymar med Juventus i storkamp:

Juventus-stjerne tænder totalt af på Neymar:

Stor analyse af Barcelonas nedtur: Slutningen på en æra?

To simple ord: Barça-stjerne afslører Neymars fremtid

Hans bedste nogensinde? Eriksen med utroligt mål

Neymar er træt af Messis skygge: Så stor er chancen for et skifte

 

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.