Fodboldstjerne bliver del af kongefamilie

Luis Figo er på vej ind i den spanske kongefamilie, da datterens kæreste er i den royale ende

Luis Figo og Helen Svedins datter har fået royal kæreste. Foto: Claude Paris/Ritzau Scanpix
Luis Figo og Helen Svedins datter har fået royal kæreste. Foto: Claude Paris/Ritzau Scanpix

Han vandt Ballon d'Or i år 2000 og blev året efter kåret til årets spiller af FIFA. Han har vundet La Liga to gange med Real Madrid og to gange med Barcelona og har også fire Serie A-titler med Inter.

Men det er alligevel først nu i en alder af 46 år, at den portugisiske fodboldsterne Luis Figo kan se frem til at blive en del af selveste den spanske kongefamilie.

El Mundo Deportivo kan således fortælle, at Figos 20-årige datter Daniela Svedin Figo gennem flere måneder har datet Luis Osorio Suelves, der er barnebarn til den tidligere konge Juan Carlos' kusine.

Billeder af Luis Figos datter og hendes royale kæreste

De to har netop været til familiebryllup sammen, hvilket bliver anset som, at forholdet mellem de to er på rette spor.

Mens Luis Figo fungerer over det meste af verden, så læser datteren biomedicin i London. I efteråret debuterede hun også som fotomodel i Spanien for magasinet Hola.

Luis Figos datter i sit modeljob

Luis Figos kone Helen er også model. Foto: Abraham Caro Marin/Ritzau Scanpix
Luis Figos kone Helen er også model. Foto: Abraham Caro Marin/Ritzau Scanpix

Zuber scorede mod Brasilien ved VM i sommer - nu fortæller hans kone løs om livet som spillerkone. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Spillerkoner afslører nøgenfotos

Flavia Pennetta slog Petra Kvitova i kvartfinalen på vej mod Grand Slam-titlen i US Open i 2015. Nu får hun store roser fra sin mand, der har større succes på tennisbanen end nogensinde før. Foto: ADREES LATIF/Ritzau Scanpix Tennis Drømmeparret afslører: - Sex 12-15 gange om ugen

I starten af 2018 var hun også i medierne, da et videoklip af intim karakter cirkulerede på sociale medier, men hun fik hurtigt dementeret, at det var hende, der var på billederne.

- Jeg vil have, at alle ved og forstår, at det her er falsk, skrev Figo-datteren dengang på Instagram.

- Jeg kan virkelig ikke forstå motivet bag det her, og det er sørgeligt at se, hvordan visse personer finder på sådanne ting ved at anvende billeder og videoklip af personer, de ikke kender, forklarede hun.

Med modelkarrieren følger Luis Figos ældste datter i sporene på sin mor Helen Svedin, der også er model. Familien har yderligere to piger i form af 17-årige Martina og 14-årige Stella.

Luis Figo stoppede karrieren i 2009. Efter karrieren har han blandt andet arbejdet som ambassadør for både fodboldklubben Inter og for en forening mod sygdommen tuberkulose.

Luis Figo og datteren Daniela

Luis Figo trækker sig fra FIFA's præsidentvalg. (Foto: Jakob Jørgensen) Intl. fodbold Luis Figo trækker sig fra præsidentvalg

Figo forsøgte også at overtage jobbet som FIFA-præsident efter Sepp Blatter og fik anbefalinger fra José Mourinho og David Beckham, men trak sig dog inden den endelige afstemning.

Nu er han altså på vej ind i den spanske kongefamilie, hvor Juan Carlos stoppede som overhoved i 2014, så kronprins Felipe kunne overtage.

Han ser ud til at nyde livet Foto: Oscar Gonzalez/WENN.com/All Over Spansk fodbold Vild forvandling: Kan du genkende legenden?

Robret Lewandowski har fået stærke arme. Foto: Ritzau/Scanpix/KARIM JAAFAR Tysk fodbold Billedet imponerer: Fodboldstjernen viser monsterarm

Spansk fodbold Håner Messi: - Han kan jo kun én ting

Belgiske Eden Hazard skal skabe begejstring på Bernabéu, når Real Madrid i den kommende sæson skal revanchere sig. Foto: Sergio Pérez/Ritzau Scanpix Sport og Spil Real Madrids vilde sommershopping: Dyreste nogensinde

14 kommentarer
Vis kommentarer