Annonce:
Annonce:

Forbløffet over Braithwaite: 'Ingen bedre end mig'

Barcelona-angriber Martin Braithwaite bæver ikke ved udsigten til at skulle kæmpe om en plads på holdet med superstjernen Luis Suarez, skriver spansk avis

Martin Braithwaites for mange overraskende vej helt til tops i Barcelona har inspireret andre - AaB'eren Lucas Andersen er en af dem. Video: Discovery Networks Danmark.
Annonce:
Følg Fodbold

Selvom han skal kæmpe for sin plads på holdet mod en superstjerne, en karismatisk og forgudet målsluger som Luis Suarez, har danske Martin Braithwaite ikke mistet troen på sig selv og sine muligheder på et af verdens største klubhold, FC Barcelona. 

Den spanske avis Marca citerer Braithwaite for at sige, at han er alle andre i Barcelona overlegen, når det gælder fysik.

- Jeg vil være en legende, siger Braithwaite ifølge Marca, som videre fastslår, at danskeren sender en advarsel til Suarez om, at han agter at kæmpe for pladsen.

- Der er ikke en eneste spiller, som arbejder så hårdt og træner så hårdt, som jeg gør. Fysisk kan ingen besejre mig, siger Braithwaite.

Marca fortæller, at staben i Barcelona har reageret med forbløffelse og benovelse over Braithwaites styrke og fart, som han har demonstreret under træning i coronapausen.

Annonce:

Danskeren har overbevist trænerstaben om sin spilforståelse og evne til at indgå i det spillemønster, klubben ønsker, skriver Marca.

Barcelona spiller sin første kamp efter coronapausen 13. juni på udebane mod Mallorca.

Spanien tillader fuld holdtræning fra mandag

Jubler over Braithwaite i Barca: - Det er ret sjældent

- Det gør ondt på ham

Kun seks sikre - Braithwaite er ikke en af dem

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: