Forbløffet over Braithwaite: 'Ingen bedre end mig'

Barcelona-angriber Martin Braithwaite bæver ikke ved udsigten til at skulle kæmpe om en plads på holdet med superstjernen Luis Suarez, skriver spansk avis

Martin Braithwaites for mange overraskende vej helt til tops i Barcelona har inspireret andre - AaB'eren Lucas Andersen er en af dem. Video: Discovery Networks Danmark.

Selvom han skal kæmpe for sin plads på holdet mod en superstjerne, en karismatisk og forgudet målsluger som Luis Suarez, har danske Martin Braithwaite ikke mistet troen på sig selv og sine muligheder på et af verdens største klubhold, FC Barcelona. 

Den spanske avis Marca citerer Braithwaite for at sige, at han er alle andre i Barcelona overlegen, når det gælder fysik.

- Jeg vil være en legende, siger Braithwaite ifølge Marca, som videre fastslår, at danskeren sender en advarsel til Suarez om, at han agter at kæmpe for pladsen.

- Der er ikke en eneste spiller, som arbejder så hårdt og træner så hårdt, som jeg gør. Fysisk kan ingen besejre mig, siger Braithwaite.

Marca fortæller, at staben i Barcelona har reageret med forbløffelse og benovelse over Braithwaites styrke og fart, som han har demonstreret under træning i coronapausen.

Danskeren har overbevist trænerstaben om sin spilforståelse og evne til at indgå i det spillemønster, klubben ønsker, skriver Marca.

Barcelona spiller sin første kamp efter coronapausen 13. juni på udebane mod Mallorca.

Se også: Spanien tillader fuld holdtræning fra mandag

Se også: Jubler over Braithwaite i Barca: - Det er ret sjældent

Udbruddet af coronavirus faldt på et uheldigt tidspunkt for den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite, der kun nåede at spille tre ligakampe for FC Barcelona, inden den spanske liga blev stoppet. (Arkivfoto). Foto: Albert Gea/Reuters Spansk fodbold - 30. maj. 2020 - kl. 07:07 - Det gør ondt på ham

Se også: Kun seks sikre - Braithwaite er ikke en af dem

66 kommentarer
Vis kommentarer