Forfærdelig forfatning: Reals største problem udstillet

Der er ingen Real Madrid-spillere i top 232 i kampen om at blive Europas bedste måltyv

Real Madrid mangler en målmaskine, men løsningen skal findes i verdensstjernen Eden Hazard, der ser ud til at være klar til et skifte. Få historien kort her.

Da målmaskinen Cristiano Ronaldo annoncerede sit exit fra Champions League-vinderne, begyndte madristas at spejde kraftigt efter et nyindkøb, som kunne fylde hullet. Transfervinduet lukkede, og så var de tvunget til at spejde i truppen i stedet.

Her kunne de få øje på et enkelt offensivt indkøb i Mariano Diaz samt Ronaldos gamle andenvioliner Gareth Bale og Karim Benzema.

Ingen af dem har for alvor leveret varen, når det kommer til målscoring. Det sætter Madrid-mediet AS fokus på.

Svækkelsen af angrebet hos Los Blancos kan nemt aflæses i det europæiske målkapløb, som præmieres med Den Gyldne Støvle. Topscorere fra alle ligaer kæmper om titlen.

Målene i de bedste ligaer skal ganges med to, mens de næstbedste skal ganges med halvanden for at finde frem til pointotalen. Mens de 'dårligste' ligaer ikke får ekstra point for deres mål.

Benzema er bedste Real Madrid-spiller, når det kommer til målscoringen. Det er bare ikke nok. Foto: AP
Benzema er bedste Real Madrid-spiller, når det kommer til målscoringen. Det er bare ikke nok. Foto: AP
 

I det regnestykke er der ikke en eneste Real Madrid-spiller, der finder vej til top 232. Bedste målskytte er Karim Benzema med uimponerende fem ligamål, mens forsvarsspilleren Sergio Ramos er næste mand på listen med fire kasser.

Det udstiller i den grad hovedstadsklubbens største problem for tiden.

Toppes af ukendt brasser
Ingen fra de store ligaer er stukket af i år, så listen toppes lige nu af den ukendte brasilianer Liliu fra den estiske klub Nomme Kalju. Han er på 31 mål og altså 31 point.

Første superstjerne er Kylian Mbappé, som er på 12 mål og 24 point, mens den bedste dansker er Robert Skov, som har scoret 13 gange, hvilket giver 19,5 point. Det er nok til en placering som nummer 26 på listen.

De sidste to år er Lionel Messi løbet med titlen med en pointscore på 68 og 74.

Se også: Succesrig dansker-chef gør det igen: Overtager danskerklub

Se også: Hylder dansk målmaskine: Nu lurer klubberne på ham

Se også: Fodboldtalent død efter bytur: Ingen aner, hvad der er sket

75 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere