Forside puster til rygte: Her er billedet, ingen vil se

Christian Eriksen, Ole Gunnar Solskjær og Manchester United-fans bliver næppe jublende glade for at se Pogba og Zidane tale sammen i Dubai

Pogba og United har fået en historisk dårlig sæsonstart. Hvad er deres største problem? Ekstra Bladets Stefan Christensen analyserer.

- Real Madrid er en af de største klubber i verden. Som jeg altid har sagt, er det en drømmeklub for alle spillere.

Paul Pogba talte varmt om Real Madrid i foråret, og i spanske aviser har Pogba hele sommeren været nævnt som Real Madrid-træner Zinedine Zidanes allerstørste ønske.

Skiftet blev ikke til noget i første omgang, men nu pustes der nyt liv i rygterne.

Daily Mirror har således ryddet forsiden med et eksklusivt foto af Zidane og Pogba, der ses tale sammen ved en parasol i Dubai, og teksten lyder 'wish you were here' eller 'gid du var her'.

Her er billedet af Zidane og Pogba i hemmeligt møde, der nu har ramt forsiden hos Daily Mirror

Og Zidane har da ved flere lejligheder også talt varmt om Pogba.

- Jeg kan rigtig godt lide Pogba. Det er ikke noget nyt. Jeg kender ham personligt. Han er en anderledes spiller, der kan bibringe så meget, som kun få andre spillere gør.

- Hvis ellers han vil skifte, når hans tid i United slutter, hvorfor skulle han så ikke komme til Real Madrid, har Zidane sagt.

Paul Pogba er ude af søndagens Premier League-brag mod Liverpool med en skadet ankel og er taget til Mellemøsten for at restituere i landskampspausen.

Pudsigt nok altså samme sted, som Real Madrid-træneren er på plads for at tale ved en konference om kunstig intelligens i sport.

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos: KARIM SAHIB/Ritzau Scanpix

Pogba er ikke helt begejstret i den engelske midterklub. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Pogba er ikke helt begejstret i den engelske midterklub. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Nej, der er ikke tale om et nyt boyband. Det er fodboldspillere på podiet til kåringen af 'The Best', men det er ikke alle stemmer, der er registreret rigtigt, og det er der en grund til. Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix Premier League - 28. sep. 2019 - kl. 11:01 Anklaget for stemmefusk: Forklaringen er komisk

Ole Gunnar Solskjær kender de rette folk og har formået at trykke på alle de rigtige knapper i United. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Derfor får han jobbet: Ole Gunnar forstår at smøre

Der har i lang tid været usikkerhed om, hvor Christian Eriksen skal spille efter sommerferien. Foto: Michael Dalder / Ritzau Scanpix. Sport og Spil Det store Eriksen-mysterie: Derfor er han ikke skiftet

Spanske medier har længe peget på, at Pogba er Zidanes absolutte førstevalg som ny midtbanespiller i Real Madrid, hvor Christian Eriksen har været set som det noget billigere alternativ, hvis Pogba glipper.

Foreløbig er det dog ikke lykkedes at lande nogen af de to spillere, så den gamle garde med Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro har udgjort midtbanen med unge Federico Valverde som backup.

Til sommer udløber Luka Modrics kontrakt, og så er der behov for nyt blod til midtbanen.

Skal Real Madrid købe 26-årige Pogba, skal de imidlertid smide mange penge på bordet. Franskmanden slog således verdensrekorden, da han i 2016 skiftede tilbage til Manchester United fra Juventus for 783 millioner kroner.

Kontrakten i England udløber i sommeren 2021, men allerede i sommer talte Pogbas agent Mino Raiola om et skifte.

- Alle i klubben fra manager til ejer kender til Pauls ønsker. Alle kender til Pauls ønske om at skifte videre. Vi er i en proces omkring det, sagde Raiola dengang.

Det samme gjorde Pogba i juni.

- Efter denne sæson og med alt, der er sket denne sæson, der meget vel kan have været min bedste, tror jeg, at det kan være et godt tidspunkt at få en ny oplevelse et andet sted. Her tænker jeg på at få en ny udfordring et andet sted, sagde Pogba.

Ønsket om at komme væk har gjort Pogba upopulær hos dele af fansene i Manchester United, men da klubben samtidig har store problemer og ligger 15 point efter førende Liverpool, vil det næppe heller være populært at sælge klubbens bedste spiller.

På den måde er billedet næppe noget, de bliver glade for i Manchester United, hvor manager Ole Gunnar Solskjær også hænger i en tynd tråd, men har lovet, at man i det mindste holder på Pogba.

Billedet kan også være dødsstødet til Christian Eriksens drømme om at komme til Real Madrid, og på den måde er det nok billedet, som ingen vil se.

Senest har Eriksen da også været rygtet til Bayern München, men det skifte giver slet ikke mening, lyder det LIGE HER

Barcelona-Real Madrid lørdag 26. oktober er definitivt aflyst - og en ny dato er svær at finde. Foto: Manu Fernandez/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 18. okt. 2019 - kl. 08:59 Kæmpe kaos rammer El Clásico

 

Belgiske Eden Hazard skal skabe begejstring på Bernabéu, når Real Madrid i den kommende sæson skal revanchere sig. Foto: Sergio Pérez/Ritzau Scanpix Sport og Spil Real Madrids vilde sommershopping: Dyreste nogensinde

29 danske betjente hjalp svensk politi med at holde styr på tilskuerne i forbindelse med en svensk topkamp i weekenden. Foto: Rigspolitiet Sport og Spil Samtidig med Brøndby-FCK: Danske betjente sendt til svensk topbrag

88 kommentarer
Vis kommentarer