Forsvarstalent helbredt for kræft for anden gang

U21-landsholdsspilleren Yeray Alvárez har gennemført et succesfuldt behandlingsforløb for testikelkræft

Yeray Alvárez er endnu en gang blevet helbredt for kræft Foto: All over press
Yeray Alvárez er endnu en gang blevet helbredt for kræft Foto: All over press

Under sommerens U21-EM måtte forsvarsspilleren Yeray Alvárez rejse hjem i utide, da den kræftsygdom, han tidligere er opereret for, brød ud igen.

Athletic Bilao-spilleren indledte med det samme et behandlingsforløb med kemoterapi, og den behandling har nu båret frugt.

Den baskiske klub meddeler således på deres officielle hjemmeside, at Alvárez har færdiggjort behandlingen, og flere spanske medier citerer desuden træneren José Ángel Ziganda for at sige, at forsvarsspilleren er kræftfri igen.

Yeray Alvarez blev første gang diagnosticeret med sygdommen i december 2016, hvor en operation i første omgang helbredte ham. Under EM-slutrunden fik han dog et tilbagefald, der altså nu er succesfuldt behandlet.

I forbindelse med den seneste behandling viste samtlige Athletic-spillere sig fra deres bedste side, da de i solidaritet med holdkammeraten valgte at barbere håret af, som man kan se på nedenstående tweet fra klubben.

Det er endnu uvist, hvornår Yeray Alvárez er klar til spilletid, men ifølge klubben bliver han snart indlemmet i træningen med resten af truppen.

Eric Abidal i aktion mod Ajaccio i den franske liga. (Foto: AP) Fransk fodbold Stjerneback afviser kræft-rygter

Yeray Álvarez kommer ikke med til U21-EM. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/All Over Press U21EM Må forlade EM: Stort forsvarstalent skal i kemoterapi

Lionel Messi og Barcelona tabte samlet med 1-5 til Real Madrid over de to Supercopa-opgør og går en svær sæson i møde. Foto: AP Sport Bolden ruller i Spanien: Kan Barca udfordre Real?