Annonce:
Annonce:

Foto af Messi-fan gik verden rundt: Nu har Barcelona-ikonet reageret

Femårige Murtaza Ahmadi blev verdenskendt, da han optrådte i en Messi-trøje lavet af plastikposer. Nu får den fattige afghaner sit største ønske opfyldt

Tidligere på året blev femårige Murtaza Ahmadi et hit på internettet, da han var iklædt en Messi-trøje lavet af plasticposer. Nu skal afghaneren møde sit store idol. I klippet kan du se, om Murtaza har arvet noget af idolets talent. (Foto: ZUMA Press/Video: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Verdens goder er ikke ligeligt fordelt. Men lykken kan også ramme de, der har mindst. Det er den femårige afghaner Murtaza Ahmadi et levende eksempel på.

I januar blev et billede af den fattige dreng fra det krigshærgede land et kæmpe tilløbsstykke på de sociale medier. Her optrådte den unge knægt i en Messi-trøje, hans brødre havde lavet til ham af gamle plastikposer.

Fotografiet, der på en og samme tid symboliserede optimisme og urimelighed, blev delt i tusindvis på Twitter, og Murtaza Ahmadis hårde tilværelse blev undervejs såmænd også kendt af FC Barcelona - og ikke mindst Lionel Messi.

Nu har argentineren så taget affære. Verdens bedste fodboldspiller har således besluttet sig for at møde Murtaza Ahmadi, hvis far i internationale medier har talt om, hvor meget sønnen ser op til FC Barcelona-ikonet.

Annonce:

Det melder Al Jazeera, der har været i kontakt med Syed Ali Kazemi, som er talsmand for det afghanske fodboldforbund.

- Vi er blevet kontaktet af Messis kommunikationsbureau, og de har udtrykt deres interesse i at møde drengen, siger Ali Kazemi.

- Vi gør vores bedste for at koordinere mødet. Datoen og stedet er endnu ikke bekræftet, men det er en mulighed, at Ahmadi flyver til Spanien for at møde sit idol, lyder det.

En melding, der utvivlsomt har skabt glæde hos familien Ahmadi, som dagligt holder til ude på landet sydvest for hovedstaden Kabul.

Raser efter dette Messi-overfald: 'Suspender ham i 10 kampe'

I kølvandet på den enorme interesse, fotografiet af femårige Murtaza førte til, har Murtazas far, Arif Ahmadi, i et interview med CNN udtalt, at sønnen længe har ønsket sig en ægte Messi-trøje, men at han desværre kun er blevet mødt med afslag.

Annonce:

- Jeg har fortalt ham (Murtaza, red.), at vi bor i en fattig landsby langt væk fra byen, og det var umuligt at skaffe ham trøjen, siger Ahmadi.

- Han græd i flere dage og blev ved med at efterspørge trøjen, indtil hans bror, Hamayon, kom ham til hjælp ved at lave en af plastikposer, så han blev glad, sagde faderen.

Mon ikke at lille Murtaza Ahmadi er endnu mere tilfreds med tilværelsen nu, hvor den unge afghaner kan se frem til at møde sit største idol inden for den nærmeste fremtid.

Hvor er dine titler? Barca-stjerne og Ronaldo i ordkrig
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: