Fra helvede til himmel - Se dansk klassescoring!

SE MÅLET: Pione Sisto blev matchvinder i søndagens La Liga-kamp

Du kunne følge kampen LIVE minut for minut lige her

Pione Sisto skaber overskrifter i disse dage. I starten af januar scorede han mod Barcelona, torsdag aften lavede han en sand Jesper Olsen-aflevering, da han spillede Luis Suárez fri til scoring i 0-5-ydmygelsen også mod Barcelona.

Denne søndag eftermiddag på udebane mod Levante bragte Sisto sig igen i fokus, og denne gang var det for gode.

Efter 37 minutter driblede Sisto fra sit udgangspunkt på venstresiden ind i banen, spillede et-to med klubbens store stjerne Iago Aspas, og til sidst udplacerede danskeren elegant målmanden i Levante-buret med sit tredje sæsonmål.

SE MÅLET I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Også Daniel Wass samt den tidligere FCN-spiller Stanislav Lobotoka var med for Celta i kampen, der endte 1-0 med Sisto som matchvinder trods stort pres fra Levante mod slutningen.

Hverken Wass og Sisto viste sig yderligere frem i kampen, og de blev begge udskiftet mod kampens slutning. Den tidligere FCN-spiller Emre Mor sad på bænken hele kampen, mens Andrew Hjulsager slet ikke var i truppen.

Med sejren rykker Celta fra 15. pladsen og helt op som nummer 10 inden søndagens sene kampe - og der er kun fire point til Sevilla på sjettepladsen og syv point til Real Madrid på fjerdepladsen.

Næste Celta-kamp er den kommende søndag mod Real Sociedad på udebane, inden Riza Durmisis Real Betis kommer på besøg i Vigo i runden efter.

doc6yaage47n0mqw5ip91q.jpg 

Se Sistos Jesper Olsen-aflevering fra kampen mod Barcelona her:

Drømmemål mod Real: Hør spanier gå dansker-amok

Ydmyget af Barcelona: Se dansker med årets fejlaflevering!

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020